Sağlık Karın ağrısı mide bulantısı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Karın ağrısı mide bulantısı neyin habercisi? Yüzüm bembeyaz oldu bide dışkım ağır kokuyor Güncellemeler+1 yıl Üşütmüş olabilir miyim kaldığım yer soğuktu Karın ağrısı mide bulantısı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
blondewoman34 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl hamile dicemde evli misin😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayırr hamilelik kesinlikle değil regl falan oldum 😂 Yorumla
UDixon Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl ishal falan olabilir :D karından sesler geliyorsa 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Karnımın sağ tarafından az guruldama sesleri geliyor sanırım ishal ya Yorumla UDixon +1 yıl İshal olabilir sıvı oluyorsa dışkıda ve kötü kokuyorsa Yorumla Soran +1 yıl İnsanlar da hemen korona diyip paniğe kaptırıyor Yorumla UDixon +1 yıl Sen test falan da yaptır ne olur ne olmaz can bu şakaya gelmez. Yorumla UDixon +1 yıl Soğukta kalmışsan da olur ama korona belirtilerinde ishal da var temas ettiniz mi insanlara falan? eğer etmediyseniz sadece ishal da olabilir. Yorumla Soran +1 yıl Soğukta kaldımm ondan sonra karnıma gazlar falan girdi sonra ağrı girdi sonra böyle oldum büyük ihtimalle soğuktan oldu Yorumla UDixon +1 yıl O zaman sadece ishaldir. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim endişemi giderdiniz Yorumla UDixon +1 yıl Bizim milletimiz felaket tellalı zaten her olayı abartmayı severler İnsanı korkuturlar. Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle maalesef Yorumla
byANGARALI06 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Koronasın tahminimce geçmiş olsun allah tez vakitte canını alsın amin mk 0 2 Yorumla Geceyi_SevenKız +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hamile dicemde evli misin😂
Hayırr hamilelik kesinlikle değil regl falan oldum 😂
ishal falan olabilir :D karından sesler geliyorsa
Karnımın sağ tarafından az guruldama sesleri geliyor sanırım ishal ya
İshal olabilir sıvı oluyorsa dışkıda ve kötü kokuyorsa
İnsanlar da hemen korona diyip paniğe kaptırıyor
Sen test falan da yaptır ne olur ne olmaz can bu şakaya gelmez.
Soğukta kalmışsan da olur ama korona belirtilerinde ishal da var temas ettiniz mi insanlara falan? eğer etmediyseniz sadece ishal da olabilir.
Soğukta kaldımm ondan sonra karnıma gazlar falan girdi sonra ağrı girdi sonra böyle oldum büyük ihtimalle soğuktan oldu
O zaman sadece ishaldir.
Teşekkür ederim endişemi giderdiniz
Bizim milletimiz felaket tellalı zaten her olayı abartmayı severler İnsanı korkuturlar.
Aynen öyle maalesef
Koronasın tahminimce geçmiş olsun allah tez vakitte canını alsın amin mk
😂😂
İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı
Korona testi haotir
Welcome corona
Yediğin bişeyden zehirlendi mi kız yoksa