Güncellemeler
+1 yıl
Kimse yok mu da :(
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse yok mu :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kesip alıyor sonra dişi söküyor sanirim ama uyuşuk olduğu için hissetmezsin
Sizde var mıydı bir tecrubeniz mi var?
Nasıl yani komple o dişi ameliyatlı mı alıyorlar
hayir ya kist olan yeri küçük kesip aliyolar veya dis kökünde küçükse dis cekimiyle ucunde oda geliyor dis cekimi de normal dis cekimi iste uyusuyo sonra cekiyolar korkma ama aksatma
bu arada ne sikayetiniz oldu da gittiniz
Kanal tedavisi yaptığım dişin kökünde kist var :( o kisti almazsam ne olur? Alırsamda dişim gidecek :(
hangi sikayetle gittiniz
Benim başka bir çürük vardı onu kanal yaparım diye gittim geç kaldım. Çektirfim :( bu da giderse.. :(
Yani doktor bakın bu dişinizde kist var deyince irkildim
benim kanal 1. seansli olan var 1 hafta sonra seans olucak sonra 2 çürük var onlari yaptiricam ve kanal tedavili disim sis agrisiz bi sekilde onu aldiricam doktor aldirmazsanda en kptu ihtimal agrir ve cekilir dedi bende agrimadan cektiricem bide sis baska seydor filan kurtuluyum cok kafaya takiyorum yoksa
disin gidicek diye eger korkarsan o kist vs sey ilerde sıkıntı cikarir cok disin sagliksizki olmus suanda yeniden dis yapiliyor cozumu var ama ilk agizin saglikli olsun onu düşün
Oo geçmiş olsun. İlk defa mı çektireceksiniz? Bu kisti almazsam ne olur acaba..
yani pek bilgim yok ne desem kesin bir sey olmaz
2 disim eksik zaten benim 1tanesini aldiricam ya genetigim bozuk : (
googlede arat dicem ama onlarda cok abartiyor ama bence aldırmalısın sıkıntı yaratir illaki ne biliyim ihmal edersen gun geçtikçe büyür ve alımı daha zorlaşır pisman olursun kucukken aldirmadim diye
Rabbim kolaylıklar versin canım benim ya :( diş hiçbir şeye benzemiyor. Zamsnında çok ihmsl ettim çook.
diş kisti nedir? gömük diş mi
Kanal tedavisi olduğum dişin altında bir kist varbdedik doktor. Çok korktum. Tedavisi nasıl oluyor onu merak ediyorum.