Sağlık Hiç bi erkek doktora memee muayenesi yaptirdiniz mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben aile doktorumdan baska bi doktora kendimi elletirmem! Hiç bi erkek doktora memee muayenesi yaptirdiniz mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Elletme ne saçma bir tabir. Doktor o derdi ellemek değil zaten hem zaten sanki biz çok meraklıyız dokunup muayene etmeye ama işimiz bu. 0 0 Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Evet sağlık bu doktorun kadını erkeği mi olur 0 0 Yorumla
cebren_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Mecbur kalınca yapacak bir şey olmuyor. 0 1 Yorumla Bis3svar +1 yıl Demi bir de bunun hemoroid tarafı var 🙄 Yorumla
Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 483 cevap paylaştı. Bende elletmem mememe, 😄 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa dkdkdkdkd elerseler peki zorla 😂😂 Yorumla Spinozaa1 +1 yıl Mememden huylaniuorum Kanki, 😄 Yorumla Soran +1 yıl tamam knk Yorumla Spinozaa1 +1 yıl Sen elletir misin Yorumla Soran +1 yıl Evet bu onun işi zaten Yorumla Spinozaa1 +1 yıl Tobe tobe, 😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Varsa soyle yakisikli bir doktor seve seve 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tmmm olursa söylerim knk benim aile doktoru da yakisikli 😉 Yorumla fkbbaddy +1 yıl Ben varm skypeye gel c3f5873d2deb5b2d kopyala skypeye yapistir Yorumla
Suhan3444 Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Evet, parmak bile attı erkek Dr.. 0 7 Yorumla fkbbaddy +1 yıl Ohhh arka deligemi Yorumla Soran +1 yıl Ooooo Yorumla Suhan3444 +1 yıl Öne sağlık için ne yapalım Yorumla Mühendiss55 +1 yıl Sen miydin o hasta selam ben doktorun çok canım çekmişti ne yapabilirim😂 Yorumla Soran +1 yıl Benimkinede atmisti ama kendimi bilmemezliğe verdim Yorumla fkbbaddy +1 yıl Skypeye gelin anlatn şu durumu c3f5873d2deb5b2d Yorumla fkbbaddy +1 yıl Kopyala yapiştır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Elletme ne saçma bir tabir. Doktor o derdi ellemek değil zaten hem zaten sanki biz çok meraklıyız dokunup muayene etmeye ama işimiz bu.
Evet sağlık bu doktorun kadını erkeği mi olur
hayırdır ellettirme felan
Mecbur kalınca yapacak bir şey olmuyor.
Demi bir de bunun hemoroid tarafı var 🙄
Bende elletmem mememe, 😄
Yaaa dkdkdkdkd elerseler peki zorla 😂😂
Mememden huylaniuorum Kanki, 😄
tamam knk
Sen elletir misin
Evet bu onun işi zaten
Tobe tobe, 😄
Varsa soyle yakisikli bir doktor seve seve