Diğer Dua okurken boğazım acıyor /batıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dua okurken birden boğazım sızlamaya ve batmaya başlıyor sanki biri gırtalığımı sıkıyor gibi ve duayı bitirdiğimde geçiyor Güncellemeler+1 yıl Ve bu sadece dua okurken olan bi acı 😣 Dua okurken boğazım acıyor /batıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
azbuka Takip Et Master Yaş: 38 , eic 55% +1 yıl Diğer konusunda 574 cevap paylaştı. Normal dua mı? Yoksa bilmem kaç adet sayılarda okuduğumuz dualardan mı bahsediyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Normal içten edilen bi dua Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yerleşmişlerdir ağzına boğazına 1 28 Yorumla Soran +1 yıl Kim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pislikler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kilimci Yorumla Soran +1 yıl Çok komiksiniz gece gece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya kızım varlıklardan bahsediyrm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yerleştikleri için dua okuyunca depreşiyordur Yorumla Soran +1 yıl Acaba hocaya falan mı gitcem Yorumla Soran +1 yıl Gitsem* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Git ama daha çok depreşmesin iyileştircez diye musallat yüklüyorlar üzerine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kötü olursun üzerinde büyü falan vardır işinin ehli olan cinlerle uğraşmayan büyü bozan birini bulmalısın Yorumla Soran +1 yıl Kardeşimde de vardı bi ara sürekli küfür ediypdu sürekli kavga ediyodu Yorumla Soran +1 yıl Tamam çok teşekkğr ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O ayrı konu kafir cnler yapıyordur rahatsız oluyorlar okuyunca sakın allah inancını kaybetme yoksa kötü olursun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayetel de oku iyi gelir bişey olmaz Yorumla Soran +1 yıl Namaz kılıyordum yani hiç kaçırmıyodum sonra şstememeye başldım yani saçma gelmeye başladı içimdem kılmak gelmiyodu inanıyorum ama isteksiz oluyodum namazı bıraktım Yorumla Soran +1 yıl Okuyorum sürekli teşekkğr ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sakın sakın devam et kıl namazını Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla Soran +1 yıl İstemitorum ama kılmak zorla kılınca sevabı bile yok Yorumla Soran +1 yıl İçimde istek yok ben bitanesini bile kaçırmazdım ama böyle oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam kılma o zaman bende kılamıyorm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru olabilir sadece dua edip allah inancını yitirmemeye çalış Yorumla Soran +1 yıl Teşekkğr ederim yinede sölediğin için araştırıp haber veririm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben varya çok kötü oldum geçen sene Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haç takmaya başlamıştım baya bildiğin dinimden uzaklaşmaya başladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi düzeltmeye çalışıyorum kendimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep dua ediyorum Allah’ıma sığınıyorum Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Peki sorunuz ne? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden acıdığı Yorumla Muallime__ +1 yıl İçinizi sıkarak dua etmeniz. Dua ederken rahatlamaya çalışın. Allah'ın karşısında kendinizi sıkmayın. Ben küçükken çok utangaç bir kızdım ve kendimi sıkarak konuştuğum için bu acıyı biliyorum. Sıkmayın kendinizi. Relax olun. Yoksa kimsenin musallat olduğu falan yok. Bilmem kaç taneli zikirleri de çekebilirsiniz bu arada. Peygamber Efendimiz yapmış. Yorumla
Badbitchh Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Çok isteksiz yapıyorsundur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok isteyerek ve içten ediyorum Yorumla Badbitchh +1 yıl O zaman ondandır. Yorumla
dilankayikcii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cenabet 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Cenabetken yasin okuyamam :/ dua da etmem zaten 😃 Yorumla dilankayikcii +1 yıl İyi gusül alamamışsın sanırım Yorumla dilankayikcii +1 yıl Şaka bi yana Bilmiyorm niye acıyor Yorumla Soran +1 yıl Duam bitince de acı bitiyo çok rahatsızım bu durumdan :/ Yorumla
KezbanlarSoruyor31 Takip Et Xper 4 Yaş: 105 +1 yıl Ruhani bir teşhis koyamam sana 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
1kayser Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl içine cin girmiş 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi soruyorum canım yanıyo çünkü Yorumla 1kayser +1 yıl tövbeler tövbesi. bilemedim nas felak oku içinden Yorumla Soran +1 yıl İçimden değilde dışımdan okuyunca canım acıyo ayetel kürsi okuyorum Yorumla 1kayser +1 yıl içinden oku sen de nolcak Yorumla
_karanlık_ay_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cin bö 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi soruyorum 😇 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Normal dua mı? Yoksa bilmem kaç adet sayılarda okuduğumuz dualardan mı bahsediyorsun
Normal içten edilen bi dua
Yerleşmişlerdir ağzına boğazına
Kim
Pislikler
Kilimci
Çok komiksiniz gece gece
Ya kızım varlıklardan bahsediyrm
Yerleştikleri için dua okuyunca depreşiyordur
Acaba hocaya falan mı gitcem
Gitsem*
Git ama daha çok depreşmesin iyileştircez diye musallat yüklüyorlar üzerine
Kötü olursun üzerinde büyü falan vardır işinin ehli olan cinlerle uğraşmayan büyü bozan birini bulmalısın
Kardeşimde de vardı bi ara sürekli küfür ediypdu sürekli kavga ediyodu
Tamam çok teşekkğr ederim
O ayrı konu kafir cnler yapıyordur rahatsız oluyorlar okuyunca sakın allah inancını kaybetme yoksa kötü olursun
Ayetel de oku iyi gelir bişey olmaz
Namaz kılıyordum yani hiç kaçırmıyodum sonra şstememeye başldım yani saçma gelmeye başladı içimdem kılmak gelmiyodu inanıyorum ama isteksiz oluyodum namazı bıraktım
Okuyorum sürekli teşekkğr ederim
Sakın sakın devam et kıl namazını
Rica ederim
İstemitorum ama kılmak zorla kılınca sevabı bile yok
İçimde istek yok ben bitanesini bile kaçırmazdım ama böyle oldu
Tamam kılma o zaman bende kılamıyorm
Doğru olabilir sadece dua edip allah inancını yitirmemeye çalış
Teşekkğr ederim yinede sölediğin için araştırıp haber veririm
Ben varya çok kötü oldum geçen sene
Neden
Haç takmaya başlamıştım baya bildiğin dinimden uzaklaşmaya başladım
Şimdi düzeltmeye çalışıyorum kendimi
Hep dua ediyorum Allah’ıma sığınıyorum
Peki sorunuz ne?
Neden acıdığı
İçinizi sıkarak dua etmeniz.
Dua ederken rahatlamaya çalışın.
Allah'ın karşısında kendinizi sıkmayın.
Ben küçükken çok utangaç bir kızdım ve kendimi sıkarak konuştuğum için bu acıyı biliyorum.
Sıkmayın kendinizi. Relax olun. Yoksa kimsenin musallat olduğu falan yok.
Bilmem kaç taneli zikirleri de çekebilirsiniz bu arada. Peygamber Efendimiz yapmış.
Çok isteksiz yapıyorsundur
Çok isteyerek ve içten ediyorum
O zaman ondandır.
Cenabet
Cenabetken yasin okuyamam :/ dua da etmem zaten 😃
İyi gusül alamamışsın sanırım
Şaka bi yana Bilmiyorm niye acıyor
Duam bitince de acı bitiyo çok rahatsızım bu durumdan :/
Ruhani bir teşhis koyamam sana
Tamam
içine cin girmiş
Ciddi soruyorum canım yanıyo çünkü