5 gün önce, bir kaç sabah kulak tıkanmasıyla uyanıyodum. İlklerde bir kaç saate kendiliğinden açılıyodu ama ben bir hata yapıp temizlemeye çalışırken sanırsam fazlaca uğraştım, iyice tıkattım. Gliserin kullandım ama ağrı biraz artınca doktora gitmeye karar verdim artık. Çınlamam da var az bi şekilde. Sizce neyden kaynaklanıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Gittim çok kir birikmiş dedi. Çekmeye çalıştı ama çok sert olduğundan pzt gelmemi istedi. İlginiz için teşekkür ederim
Acile ne zaman hangi şikayetle gitsem her seferinde baştan savma bir başka doktora yönlendiriyolar. Çokta hor görmüyorum kaç hastaya birden bakmaları gerekiyor. İçimi rahatlatmıcaklarını bildiğimden gitmedim. Ağrımda şiddetli değil
Kulak zarımın delindiğini nasıl anlayabilirim ki? Bu şikayetler basit bir kirdende olabiliyor veyahut ciddi bir iltihaptanda. Ben kulak içi kulaklık çok kullanırım. Ve devamlı yaptığım şekilde temizlerim kulağımı. Kulak çöpü gibi ince şeyler sokmam. Parmağımla peçete yardımıyla temizlerim oda hep olcak şekilde bile değil
7 yil oldu ama aklimda annem yanagim yerine kulagima tokat atmisti okula giderken ugultular vardi anormallik oldugunu farkettim okula gidince su tuttum basim dondu gozlerim karardi 1 dk , okuldan dondum annemle hastaneye gittik doktorda dusa girdiginde pamuk sok demisti ilac verdimi vermedimi hatirlamiyorum sakin su tutma kulak agrisi bas donmesi ve goz kararmasi yapiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok geçmiş olsun🌸lütfen ihmal etme kulağına zarar da vermiş olursun belkide acıtmışta olabilirsiniz
Umarım zarar vermemişimdir :/
Korkmayın lütfen acıtmissinizdir muhtemelen
Kulak zarına bir zarar vermiş olmamdan korkuyorum :/
Ağıridan duramazdiniz test ettinizmi duymada sorun var mı
Az duyuyorum sağ kulağımdan
Acile neden gitmediniz beklemeseniz keske
Acile ne zaman hangi şikayetle gitsem her seferinde baştan savma bir başka doktora yönlendiriyolar. Çokta hor görmüyorum kaç hastaya birden bakmaları gerekiyor. İçimi rahatlatmıcaklarını bildiğimden gitmedim. Ağrımda şiddetli değil
Peki.. biranonce gidin
Çınlama varsa tansiyondan muhtemelen, bu kulak temizliği için eczaneden bir ilaç almanız yeterli
Gliserin aldığımı belirttim zaten. Ama ağrısını arttırıyor gibi hissediyorum
Gizli tansiyon olmasın
İçi pislik dolmuştur
Kulak içi kulaklık çok kullanırım bende kirden olduğunu düşünüyorum. ya da su kaçırdım. Ama ağrım olunca korkmaya başladım
Korkma normal bunlar en fazla enfeksiyon kapmıştır oda 2-3 damlayla geçer
Ağrı ve çınlama kulak zarına işaret değil bir tek dimi?
Arkandan sövüyorlardır kesin
Eğer öyleyse hiç susmayan yorulmayan biridir artık 😂
Şaka bir yana kulağını yıkatma sakın hastaneye gidersen
Sağlıklı olmadığını ve bünyenin buna alıştığını duydum. Ama doktor gerekli derse başka çarem ne olcak ki? Damlalarla geçer mi
Diğer kulağından üflesinler açılır 😄
Kulak zarin delinmis buyuk ihtimalle doktora git
Kulak zarımın delindiğini nasıl anlayabilirim ki? Bu şikayetler basit bir kirdende olabiliyor veyahut ciddi bir iltihaptanda. Ben kulak içi kulaklık çok kullanırım. Ve devamlı yaptığım şekilde temizlerim kulağımı. Kulak çöpü gibi ince şeyler sokmam. Parmağımla peçete yardımıyla temizlerim oda hep olcak şekilde bile değil
Benimki delimisti tarifi uyuyor ugultular varsa yuzde yuz
Geçti mi peki? Nasıl tedavi ettin
7 yil oldu ama aklimda annem yanagim yerine kulagima tokat atmisti okula giderken ugultular vardi anormallik oldugunu farkettim okula gidince su tuttum basim dondu gozlerim karardi 1 dk , okuldan dondum annemle hastaneye gittik doktorda dusa girdiginde pamuk sok demisti ilac verdimi vermedimi hatirlamiyorum sakin su tutma kulak agrisi bas donmesi ve goz kararmasi yapiyor
Umarım öyle bir şikayetim olmaz. Kir şişince de çınlama olurmuş
Olabilir, sen yinede yarin acile git cok kotuyum ayaklarina gir baktir ordan cikar
Devletten almaya çalışıcam bu gece. Çıkmazsa da özele gidecem beklemek istemiyorum artık
Aa evet koronadan randevusuz olmuyodu unuttum