Amerika ve Avrupa ülkeleri gibi bir çok ülkede klinik çalışması olan bir beslenme şeklini; doktor arkadaşım aracılığıyla uygulamak ister misiniz arkadaşlar? Kilonuza bağlı olarak ayda 5 ile 10 kilogram verebilirsiniz (üstelik yağ dokularınızdan). Bu beslenme şeklinde herhangi bir ürün veya ilaç kullanmanıza gerek kalmayacak. Ankete katılan arkadaşlar için elbette KizlarSoruyor a özel olarak ücretsiz şekilde destek vermek istiyorum. Katılmak isteyenler varsa 5 güne kadar (25 Mart ) buradan yazdın lütfen. Görüşmek dileğiyle.
Evet (Zayıflamak istiyorum)
Hayır (İlgilenmiyorum)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ben en azından bilgi sahibi olmak istiyorum, diyete girme kararına bir şey diyemiyorum şimdilik. :)
Amerikan ulusal tıp kütüphanesi ve bir çok üniversitede yapılmış klinik çalışmaları var. Araştırmak isteyenler için detaylarını paylaşabilirim. Dediğim gibi arkadaşım doktor ve ricam üzerine bir grup oluşturup oradan herkese destek vermemi kabul etti. Kendisi de grupta olacak zaten. Malum yaz da geliyor 🤣 Her sorunuzu cevaplayacak ve yol gösterecek. Umarım katılımcı sayısı fazla olur yoksa kendi ricamda mahçup olacağım ☺️
o zaman ben tamamım :D siz uğraşıyorsanız, ben de kendim için uğraşayım bir zahemet. daha önce klasik diyetlerden isveç diyeti yapmıştım, 13 günlük bir şeydi ve ciddi zordu. başlarsak dirayet konusunda güveniyorum kendime :)
Selamlar. Telegram grubu zayıflama destek (zayiflamadestek) yazarak bulabilirsiniz. Ya da linke tıklayıp direk katılabilirsiniz; t. me/zayiflamadestek
şimdi katıldım, 57 kişi var şu an. doğru yerdeyim değil mi :) telegramı da şimdi yükledim de.
Evet evet şu an yeni tabi 😌
teşekkürler tekrar
Rica ederim 👍🏻 lütfen detaylıca araştırın verilen bilgileri. Klinik çalışmalar doğrultusunda her şeyin ne kadar net ve doğru olduğunu görebilirsiniz 👍🏻
bir fikrim vardı zaten, daha önce de if beslendim belirli bir süre. ama gönderdiklerinizle netleşti kafamda şu an tamamen. umarım güzel güzel devam ederiz :D
4 günde 9 kilo verdim geçen hafta istediğim şeyler alıp veriyorum kiloyu 😂
🤣🤣🤣 çok iyiymiş 👏🏻👏🏻👏🏻 katılmak isterseniz beklerim 😊
Selamlar. Telegram grubu zayıflama destek (zayiflamadestek) yazarak bulabilirsiniz. Ya da linke tıklayıp direk katılabilirsiniz; t. me/zayiflamadestek
Göbek gitsin sana dua ederim
Bacaklar, bilekler ve özellikle göbek kısmı evet (yağ dokusunun fazla olduğu yerler olmasından kaynaklı ve bu beslenme yap dokusunu parçaladığı için ciddi şekilde fark yaratıyor) . Biraz katılımcı sayısı artınca; beslenme şekli detaylarını paylaşacağım 👍🏻
İhtiyaç yok ama merak ettim
Sağlıklı beslenme için de uygulanabilir. Ben şahsen fazlalığımdan kurtulduğum için sağlık kısmından dolayı devam ediyorum. Mehmet Öz de bu yöntemi uyguluyor çünkü. Yarın grup oluşturup detayları paylaşırım takip ederseniz sevinirim ☺️
Bedava kobay arıyorsun
Hayır kobay değil. Ne demek bu? Araştırma yapmayacak olan gelmesin zaten. Ben tamamen yardımcı olmak için burdayım. Yanlış anlaşılmayı istemem.
Hayır (İlgilenmiyorum)
Evet... tam da araştırıyorken isabet oldu
olur isterim çok
En kısa sürede grubu oluşturup paylaşacağım buradan 👍🏻 takipte kalın lütfen
takipteyim
özelden atar mısın burdan tıklanmıyo
Özelden de atamıyorum hata veriyor o yüzden buraya yazdım 👍🏻 telegramdan rahatça katılabiliyorsunuz