Boyum 1.69. 1 buçuk santim uzayıp 1.70 olmak istiyorum. Biliyorum çok kisayim, biliyorum 1.70 de kısa ama ne yapayım elimdeki imkan bu kadar.
Uzarsin
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bro paran varsa boy için ameliyat var hormon tedavisi var araştır boy ameliyatı biraz pahalı hormon tedavisi ondan da pahalı gerekirse çalış biriktir ameliyatın en ucuzu ve en zor tekniği 35.000 diye biliyorum uyluklatina ya da kaval kemiklerini içerden kırıyorlar çivi felan takıyorlar sen her gün 0.05 mm açıp uzatıyorsun 6 ay felan sürüyor sadece uyluga veya kaval kemiğine yaptırirsan 7-8 cm hem uyluk hem kaval kimliğine yaptırirsan 70.000(yanlış bilmiyorsam) 14-15 cm uzarsin yani bu ameliyatla en kötü 1.77 en iyide 1.84 knk böbreğini sat (şaka sakın böyle bir şey yapma) çalış biriktir yaşın kaçtı bu arada
He pardon yaş 19 çalış biriktir birde kredi kartı çek parayı tamamlarsin knk 25 yaşına kadar biriktir
Ben çok araştırdım, ölüm riski var. Canımı tejlikeye atmaya değer mi? Sakat kalmaya değer mi? Değer bence aslinda ama imkan yok, Türkiye'de çok kısıtlı bu işler. Zaten boy benim şansımı sadece kadınlara karşı arttirir. E ben zaten ne evlenmek istiyorum ne de sevgi ki istiyorum boyun önemi kalmıyor yani. Canımı tehlikeye atmaya değmez gibi ama bende isterdim 180 olmak.
Knk her ameliyatta risk var bişey olmaz ya benim boyum 150 ben kesin yaptircam 20 yaşımı bekliyorum iyi bir doktor bul sıkıntı olmaz
Yaptırma sakin, kadında kısa boy iyidir z boşuna yaptırma. 6 aya değmez
Yok ya yaptircam kafayı bozdum ben sjjsnsjd
Türkiye'de zor biraz benim için. Açıkçası zor, ama yaparım belki
Knk ben Almanya'da yaşıyorum ameliyat için Türkiye'ye gelicem öyle demeya orda daha rahat
Kemiklerin kapanmışsa uzayamazsın. Git bir baktır ona göre program verirler. Endokrine gideceksin.
Omurgadan 1 cm uzamaz miyim?
Uzamazsın dikleşirsin spor yaparsan 1-2cm katar sana tabi.
Uzarsın bi cm ne ki
Nasıl ne ki 1 cm çok zor
Birde uzasam bile moralim bozuk olur bayağı kisayim