Merhaba canım arkadaşlarım 1 limon ile 1 ay gibi kısacık bir sürede kilo verebilmenizi sağlayacak , çok kolay ve çok etkili bir kür öğrenmek güzel olur değilmi?
Yapımı çok basit etkisi çok fazla olan limon kürü videom da hazır. Tüm detayları ve yapılış aşamalarını izleyin ve sizlerde uygulayın.
Canım arkadaşlarım kürümüzde kullandığımız zencefil kan dolaşımını hızlandırarak metabolizmanın da hızlanmasını sağlayacaktır. Tarçın ise kan şekerini dengeleyecek dolayısıyla açlık krizlerini de ortadan kaldıracak. Limon da limon içerisinde bulunan pektin maddesi tokluk hissi yaratıyor Sizleri Youtube/Seherakgülyoutube kanalımda görmekten mutlu olacağım biliyorsunuz değilmi? Haydi öyleyse gelin Abone olun ve yüzlerce doğal sağlıklı bilgilerimi alın yararlanın..#hızlızayıfla#limonkürü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olà,
Gündelik hayatımda ağzıma asla tarçın sürmem ama bu tarif için kesinlikle deneyeceğim. Teşekkürler. 🎈
Tansiyonu düşürür. Mideyi yakar. Limon iyidir de fazlası zarar
Yeşil çay ve limonlu su+soda kürünüz vardı onu denedim mükemmel sonuç aldım🥰
İyiki varsınız.
Evet ben denedim ve 1 ayda 4 kilo verdim bana yaradı ama herkese yaramayabilir zencefil.
Benim için çok ağır olur bu yapamam ya 2 gün detoks deneyeyim dedim mahvoldum
böyle saçmalıklara inanmayın. bir de ''bir bilen'' yapmışlar bunu burda şaka gibi
25 kilo verdim ve hiç limon yemedim
Yöntemin neydi?
Spor ve diyet