Boyum çok kısa bodur gibi duruyorum bu görünümü nasıl azaltabilirim?

Boyum 1.64 ve yeni nesli biliyorsunuz etrafta yaşıtlarımın (hatta benden 4 5 yaş küçüklerin ) yarısı 1.70 1.75 1.80 yani. Ve ben M beden falan giyiyorum ve eskiden S giyerdim biraz daha zayıftım o zaman da portakal gibi duruyorum (yani toparlak). Omuzlarım falan da boyuma göre geniş ve bacak boyum kısa 75 80 cm falan gövde uzun, boyum da kısa da oran olarak da bacaklarım kısa. Yani şükrediyorum sağlıklıyım diye genetik denen bir şey var tabi. Ama internette zayıflar daha uzun durur diyor. Ben yürüyüş ev işi yapsam , çok hareketli olsam , ip atlasam yediklerime içeriklerime uykuma dikkat etsem 49 50 kiloya insem falan 34 beden olsam olduğumdan daha uzun durur muyum ve giyimle nasil kendimi ince uzun gösteririm saçla falan? Babam 1.57 annem 1.61 bu arada ailede orta boylu (1.75 erkekler falan da var) bayağı. Kısalar da bayağı var uzun tek tük var. Ama ben de küçükken hiç su içmezdim yemek artırmazdım ev yemeği yerdim ama hareketsizdim , geç uyurdum ve çok kahve icerdim bir de kısa bir dönem ağırlık kaldırdım kemiklerimin karşılaştığını falan hissettim omuzlarım hafif genişledi. Ne yapayım ben
Boyum çok kısa bodur gibi duruyorum bu görünümü nasıl azaltabilirim?