En son 3 yıl önce et yedim be kardeşim vegan yaptı bu ülke beni beni kurtarın allah rızası için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelıkle sanırım et yıyemekten bahsedıyorsun pahalılıktan. İşın acıkcası benım durumum omasına ragmen kırmızı etı cok nadır tuketırım vegan fılanda degılım ama dozunda yemek faydalı tabıki. Gelelım veganlıga bu tamamen bellı bır zumre tarafından olusturulan ticarı bır tuzaktır. Bır dönem sanal ortamda bır cok gorsel ve yazılı bloglarla ınsanlar bır guzel şoklandı tabı bu şoklanmadan etkılenen %1 lık bır kesım bıle olsa dunyada veganlıga gectı hayvan hakları vs vs. Sonra adamlar dedıkı aaaa bakın hayvan etı yemeyın sız bız sıze onun yerıne bızım sıze özel yaptıgımız vegan urunlerını gecırelım. Atıyorum 1 Kg etı alacaksaınız 70 tl ye. Adamlar satıyorlar 500 gramlık vegan soya etını 60 tl ye bırde onun ne olduguda bellı degıl. Benım bır kac arkadasım var vegan dogru duzgun et ve proteın alamamaktan ısımlerını unuttular doktora gıdıp aylarca demır ıgnesı oldular. Yani bu derece sacma sapan bır sey veganlık tamam hayvan etı yeme anlarım. Balık nıye yenmez balık zaten denızlerde belsyecek halımız yok dunyanın kendı ıcınde bır döngusu var bakın hayvan alemıne hersey kendı dengesınde Hadı tavuk yemedın tavukları cok sevıyorsun ya da acıyorsun yumurtasını ye , ınegın sutunu iç yogurdunu ye kaymagını ye bal ye Finalde bu veganlık tuzagına dusmeyın arkadaşlar dunyada hersey bırbırlerın, içindr kedı fare yakalar. Buyuk balıklar kucuk balıklarla beslenır. Tavuklar solucanları yer ınsan tavuk yer gıbı mılyonlarca ornek verılır fınalde herey bır sebep sonuc ıcınde devam eder. Buradakı olayın önemlı noktası bu hayvanlara ezıyet vermeden hızlı sekılde tuketıme sunulmasıdır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,
Bence vegan değil de vejetaryen yapmıştır.
Vegan: tereyağı, yumurta, kırmızı et, tavuk, balık, süt, süt ürünleri (peynir, yoğurt, krema vb.), kemik, sakatat hatta bal, jelatin gibi ürünlerin tamamen hayatınızdan ve beslenmenizden çıkması gerekiyor.11 Yorumla
Soran+1 yılMakarna yemekten beynim sulandı yanlis yazmisim abi
Adam et pahalı olduğu için yiyemediğinden yakınmış ve ironi yapmış maalesef çoğu kişi anlayamamış. Çiftçiye destek çıkılmadığı sürece ithal bufalo eti yemeğe devam edersiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılHay ağzını öpüyüm ya ironiyi kimse anlamamış yorumları okudukça IQ seviyem düşüyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılGelen ülkeye sallıyor, giden ülkeye sallıyor bu da yeni moda. Benim başım ağrıyor ve şu an tat koku alamıyorum bunun da sorumlusu ülkedir o zaman..
Her neyse yapacak bir şey yok yiyeceksin, başka türlü alışamazsın.1017 Yorumla- +1 yıl
sallamayıp ne yapacağız görmüyor musun fiyatları? ülkeyi ben yönetiyorum ya bana salayın malum şahsa değil
- +1 yıl
Soru başlığını okuyup cevap verme talihsizliği.. Bot secimi daha büyük talihsizlik olmuş.
- +1 yıl
@birazkülbirazduman gerçi denmek istenen soru başlıgından bile anlaşılabilir ve aynen bot seçimiyle daha çok göz önünde olmuş yani onun bu yorumunu daha çok kişi görücekde hangi bot neden bu görüşü seçtiki? hiç anlıyamıyorum bunu
- +1 yıl
Sonuçta gayet doğru söylemiş, bu soeu ya da başka konular için. Gelen giden ülkeye sallıyor. Her fakirin sebebi ülkesi mi? Adam kafasızlıktan gidiyor kumar oynuyor, borç yapıyor, sonra "Türkiye beni böyle yaptı".
Cevap sahibi+1 yıl@gecilmezyol +1
Cevap sahibi+1 yıl@birazkulbirazduman et yememekle vegan olunmadığı gibi her konuşan da dolu konuşmuyor. Sende olduğu gibi... yorumunu kendi görüşünde belirtirsen sevinirim.
- +1 yıl
@gecilmezyol Sence millet kumardan mi fakir?
- +1 yıl
@birazkülbirazduman ayrıca vejetaryen olmak daha masraflı bir şey. İsterseniz bir araştırma yapabilirsiniz.
Herkes kendi görüşünü paylaşıyor, katılmıyorsan fikre, aşağı kaydırmak basit, beğenen 1 like atıyor.
@dudbud farklı değil, gayet aynı şeylerden bahsediyor. Soru açıklamasına bakılınca da soruyu soram beyefendinin aynı şeyden bahsettiği görünüyor. - +1 yıl
Kumardan fakir olduğunu söylemiyorum, ülkemin mevcut sistemini ben de beğenmiyorum ama her şeyden önce bir kendine bakmak gerek. Ferrari hakedenler zaten sahip.
- +1 yıl
@gecilmezyol sana bi şey dediğimi hatırlamıyorum, hayırdır?
Ayrıca mal mısınız acaba? Vejetaryenlik, lakto ovo vegan yani yine bir çeşit vegan beslenme tarzıdır. Kendi görüşümde zaten belirtirim ama soruyla alakası olmayan bir paylaşımın süper seçilmesini absürt bulup yorum da yapabilirim. İnteraktif tüm kanallar bunlara izin veriyor. - +1 yıl
@birazkülbirazduman Tamam o zaman, iyi görüşler.
- +1 yıl
@gecilmezyol vejetaryenlikl daha masrafsız
- +1 yıl
@gecilmezyol lan ne kumarı? bir eline iş diger eline aş yazıp intihar edenler var bu ülkede 1 lira daha ucuz ekmek için sıralara girenler var ne kumarı?
- +1 yıl
@dudbud Tamam, teşekkür ederim yorumunuz için
- +1 yıl
@gecilmezyol birşey degil
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
39Cevap
+1 yılKimse kimseyi zorla vegan yapmaz sigaraya alkole karıya kıza her boka parayı bulan başka şeylere gelince vegan yaptı bu ülke zorla beni diyor ayrıca 3 sene çok abartı. Trol olduğunuzu düşünüyorum ayrıca etin verdiği besin değerini bakliyatlardan da alabilirsiniz herkesin evine elbette her zaman et giremez ekonomik yetersizlikler vs ama bunuda ülkeye bagdastirmaniz yanlış. Çok kişide görüyorum çalışmayıp anasının emekli parasıyla geçinen erkekleri O kadar iş için önü açıkken çalışmıyor neymiş çalışınca hastalaniyormus anası ölse ne ypck acaba bazı insanlarda çalışacak kapasite gercekten yok devlette vermeyince devlet suçlu sözüm genel değil arkadaşlar.
00 YorumlaYalnız vegan yiyecekler etten daha pahalı. Sebze yemekle vegan olunmuyor. Tüm besin değerlerinden faydalanmak için çeşitli mantarlar, tohumlar falan yenmeli ki çoğunu türkiyenin her ilinde bulmak imkansız. Ben 8 ay vegan beslendim ve üç dört katı para harcamam gerekti yemek içmek için. Vegan şeyler Türkiyeye çok pahalı geliyor. Et yemek çok daha ucuz.
45 Yorumla- +1 yıl
Almanya da da cok pahali vallah
+1 yılSebze fiyatları da uçuk. Biz evdeki eşyaları mikserden geçirip 3/4 oranında sulandırdığımız limon suyuyla karıştırıp yiyoruz. Gençlerimiz şükretmeyi bilmiyor 😪 ülke mükemmel. Her şey ucuz.
22 Yorumla
Soran+1 yılVala abla halimiz çok kötü bu coronada cabası oldu işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlara bakıp bu paylaşımı yapana kızanlara bakınca bu ülkenin neden bu halde olduğu ve neden düzelmeyeceği ortada. Saçmalıkları savunan, sıçsn sorumlusu sensin zihniyetindeki bir halkla bir ülke nereye gidebilir ki. Ağzınza sçsalar yarabbi şükür dersiniz. Aşırı ilkel bir ülkeyiz aşırı öyle böyle değil. Ama ben bu paylaşımı yapanın da niyetinin kötü olduğunu hiç de parasız olmadığını ve aslında AKP destekçisi bir troll olduğunu düşünüyorum. Ne de olsa yüzlerce paralı troll iş başında resmen maaş alıyorlar !
00 Yorumla
+1 yılAbi bu ülkenin ekonomisi iyi kötü ama insanlar da parayı kullanmayı bilmiyor. Çoğunluğun Iphone telefon almak istediği bir ülkeden pek de bir şey beklenemez. Ben sana demiyorum sen de böylesindir diye ama et yemek isteyen adam da yer illa. Her gün olmasa da haftada bir yersin. Hem vegan beslenmek daha yararlı, faydalı, ömrün uzar, ömürden ziyade hastalıklara engel olmuş olursun.
00 Yorumla
+1 yılKardeşinin et yeme şeklini ülkeye bağlamamalısın. Yeme tarzından kaynaklı olabilir. Benim takip ettiğim yabancı ASMR kanalları var tavsiye edebilirim.
Hem yemeye hem de pişirmeye iştahın açılır. Bunun sunumla, pişirilmesiyle de alakasının olduğunu düşünüyorum.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBimden et döner ya da tavuk döner al lavasa sar ya da pide yap evde üstüne et döner salça sosu al İskender sana pilav üstü et döner de yapablirsin malum bu dönemde alternatifin fazla yok üç yıl önce derken de abartmissin hiç mu kurban bayramjnda yemedin
01 Yorumla
Soran+1 yılYani en son 3 yıl önce falan doyasıya yedim ayda bir bulursak yiyoruz ama ben daha fazla yemek istiyorum 1 2 ayda 1 et yiyoruz olmuyor ama böyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuriyeli bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre yemeden içmeden ölene kadar yaşayabilirmişsin knk sıkıntı yok devamke
11 Yorumla
Soran+1 yılÖldürmüyor ama süründürüyor be knk
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/nojFWtMoTVwŞunu da şuraya koyayım 😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılHerşey senin elinde kanks... 3 yıl önce yediysen senin problemin. Seni tutan yok. alacaksın 2 kilo et, atacaksın mangala lömbür lömbür gömeceksin... Boşuna tribal enfeksiyonluk yapıyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılVala bende devlete aynısını dedim 1 ay silivriye kapattılar beni
+1 yılBize gel konyali etliekmek yapalim yersin sende doya doya 😋
10 Yorumla
+1 yılsenı bır hafta sonu mangala cıkarayım.. veganlığın v si kalmaz
10 YorumlaAllah Allah garip etten bıktı millet sen niye yemiyon. Yunanistan a sıgın Türkiye İslam düşmanı yım de alır pasa gibi bakar lar et yersin. Öyle yasam da her yigide göre degil ya
00 YorumlaDevlete sallamak için yol bulmuşsun eyvallahta yaptığın ayıp, terbiyesizliktir. Edebini takın be adam. Veganlar neden Vegan olur bilir misin? Yaptığın soysuzluktur. İktidar karşıtı olmanın ahmaklık olduğunu göstermektesin. Kaldı ki veganlar sadece et değil hiçbir hayvansal ürün tüketmez. Et yemeyenler vejetaryendır.
00 Yorumla
+1 yılVeganlık hayvansal hiç bir şey kullanmamaktır, vejetaryanlık et yememektir. Et fiyatı pahalı diye kimse vegan olmaz dostum.
00 YorumlaÜlke ile ne alakası var hergün yiyoruz. Ne iş yapıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenciyiz abi ailemde coronadan dolayi 3 aydir calismiyor kisa calisma odeneginide kesti devlet dersmi calisayim ben yoksa istemi off off
- Sağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSorma mk yakinda hepimiz 0 beden olacagiz pahaliliktan.
10 Yorumla
+1 yılNe yani sen 3yıldır adana yemiyomusun ya da iskender nasıl dayanıyosun ya😂😂
10 Yorumla
+1 yılÜlkeyle ne alakası var mk beğenmiyorsanız s! ktir olup gidebilirsiniz
12 Yorumla
+1 yılParan olmadığı için alamadım bu yüzden yiyemiyorum diyosan, yeme mq ölmezsin
02 Yorumla- +1 yıl
Kurban bayramını bekle
- +1 yıl
Sorun bu mu sence
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşim, seninle buluşuyoruz, Antep, e çıkıp gidiyoruz. Orada güzel bir ocakbaşı buluyoruz ne istiyorsak yiyoruz. Sen yeterki kurtulmak iste hesaplar benden 😉😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDert ye, zukkum ye , pis yalancılar yediğiniz önünüzde yemediğiniz arkanızda. Ellerinizden telefon düşmüyor okadar açsanız satın telefonlarınızı et yiyin.
00 Yorumla
+1 yılvejetaryen olduk, yumurta yiyemiyoz. sebze de yiyemiyoz biber 10 lira ya
00 Yorumla
+1 yılVegan demek et ve et ürünleri yoğurt süt peynir yumurta gibi tüm hayvansal gıdaları yemeyen bir otçul topluluğuna üye olmak demektir. Sadece et yemeyerek vegan olunmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılReis vala makarna yemekten beynim sulandi nededigimi bilmiyorum
- +1 yıl
Sende haklısın be kardeşim. Hep yoksulluk , işsizlik ve artan enflasyon yüzünden bunlar.
Soran+1 yılVala reis ya durumumuz hiç iyiye gitmiyor
+1 yılSen de et ye o zaman neden yemiyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılPara yok be abi öğrenciyiz
- +1 yıl
Sacmalama ulke ucuyor. Avrupa amerika bizi kıskanıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaska ülkeye hadi oradan git, ermenistan, yunanistan,, suriye, orda bol bol et dagitiyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılAfrika ülkelerinde bile daha fazla et var be abi dururmunuz cok kotu
Cevap sahibi+1 yılhe, ya, ne demezsin, öyle oldugu icin bütün kebapcilar dolup tasiyor, alkollü kebapcilar parasiz, emekli teyzeler tarafinda doluyor, fakirlikten wiski, raki ile teselli buluyorlar.
+1 yılSende haklısın kardeşim geçinmek zor yemek bile lüks oldu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVejetaryen olmanın daha pahalı, masraflı bir şey olduğundan haberiniz yok mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayvanlara niye şiddet yapıyorsun izin ver onlara da ot kalsın sen nasıl insansın ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla bende öyleyim şu an..
11 Yorumla
Soran+1 yılsenin adinada üzüldüm Şu an
+1 yılSoru kesinlikle ironi arkadaşlr. Soran kişi "Abi araba çarpsa aman ülke ekonomisi derler." Diyen biri olmalı. (Araba ile ekonomi alakası kurmak (!))
00 Yorumla
+1 yılAilen harçlık göndermiyor mu
şu an okul yok onların yanina git evde bari ye02 Yorumla
Soran+1 yılAilemin durumları şu an kötü coronadan dolayi calismiyorlar kisa calisma odeneginide kesti devlet
- +1 yıl
☹
2 tane kuzu kesin derin dondurucuya atın daha ekonomik oluyor
10 Yorumla
+1 yılHer gün yarım kilo et yiyen ben.
23 Yorumla
Soran+1 yılAfiyet olsun
Soran+1 yılNediyelim yani
- +1 yıl
Şaşırdım
Et bulamıosan git bi steak hausa orda dana biftek ye
00 YorumlaÇorbanın içine et suyu katsınlar sen bilmeden öyle öyle alış
00 Yorumla
+1 yılEkonomiyi mafettiler daha düzelmesi mucize saten
12 Yorumla
Soran+1 yılAyn be abi durumumuz gittikce b*ka sariyor
- +1 yıl
En çokda ülke yikilcak diye çok korkuyorum ama Türkiye uzun süre gene ayakta kalır diye dusunuyom
Gel Ankaraya bendensin
21 Yorumla- +1 yıl
Beleşse bende gelirim ldnskxmksmxkxkd
+1 yılHer şey çok pahalı. Sanki sebze ucuz mu?
06 Yorumla
Soran+1 yılVala abla sebzelerede baya zam gelmiş yakında onuda alamıyacağız
- +1 yıl
O yüzden dedim ya her şey çok pahalı diye. Geçen biber almak istedim 16.75 ti.
Soran+1 yılYine iyi burda biber 22 tl en ucuzu patlicandi marketteoda 13 tl
- +1 yıl
Oha oha. Paranın hiç değeri yok ya.
- +1 yıl
Bizde biberin kilosu 8 tl
- +1 yıl
Ya yine de çok pahalı bence. @Birileri00
- Sağlık konusunda 926 cevap paylaştı.
u +1 yılVejetaryendir o Vegan olsa duramazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılikiside ayni sey degilmi vala makarna yemekten beynim sulandi abla
+1 yılVegan olmuşsun artık yiyemezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılYo versen yerimde verenimde yok neyse karistirmiyalim oralari
- +1 yıl
Yok mu sokakta kedi köpek
Gülsem mi üzülsem mi bilemedim
04 Yorumla
Soran+1 yılEt döner olmuş ateş pahası öğrenciyimde parada fazla yok :)
Soran+1 yılYanlis yaptim :(
Her şeye xam geldikçe yapar tabi
11 Yorumla
+1 yılOtur aspavaya. Bak nasıl vazgeçiyorsun
00 Yorumla
+1 yılBoş soru olmuş kanka kxnskzmsksmzkd
00 Yorumla
+1 yılMaaşı alınca 30 lira ayır kiyma al 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılVegan nasıl olur insan
00 Yorumlaben fotosentezi icat ettim
00 YorumlaSağlık konusunda 329 cevap paylaştı. Etsiz hayat olurmu ya
12 Yorumla
Soran+1 yılBende diyorum devlete ama devlet diyorki bananee a*k
parasızlıktan mı yani anlamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılAbla yani öğrenciyiz paramız yok et yiyemiyorum artık ete devamlı zam geliyor alcak parada yok gidip illa sokaktan kedi kesip onumu yiyelim bu ülke beni zorla vegan etti abla
Git biraz iskender ve kebab ye kendine gelirsin
00 Yorumla
+1 yılZor reis üzüldüm senin adına biraz trol gibi ama
00 YorumlaYavuk ye kıyma al kofte yap
01 Yorumla
+1 yılEt yememekle vegan olunmaz
10 YorumlaSağlık konusunda 466 cevap paylaştı. Neden kurtulamıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılEkonomik sıkıntılar abla
+1 yılboşver en iyisi
20 Yorumla
+1 yılSenin adına üzüldüm
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer yer kebapçı olm :D
04 Yorumla
Soran+1 yılişte abi para yok et yemeye devamlı makarna yiyoruz
Soran+1 yılKafam calismiyor artik makarna yemekten
Cevap sahibi+1 yılo zaman sorun vegan olman değil, parasızlık :D
gir bir yere çalış.
Soran+1 yılVala abi dersmi çalışayım iştemi calisayim bi türlü yapamiyorum sonunda intahar edeceğim o olacak
Gizli Üye(36-45)+1 yılVeganlarin icinde uzaklas
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEt cok pahali bence devam et öyle
00 Yorumla - Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026