Oncelikle merhaba. Sorum belki cogunuza garip gele bilir cunki banada bu durum cox garib ve komik geliyor. Yaklasik 15 gun falandir iceriginde yag olan tum yemeklerden ayni koku aliyorum ama yag kokusuda degil cok tuhaf ve siniredici bir koku. Sokakda bile bir yemek yerinin onunden gecsem aynu koku oluyor. Ama bu sadece yag icerikli yemeklerde. Mesele sebzede cay ekmek tatli yemeklerde boyle bir sey olmuyor. Sadece yagli tum yemeklerde her yemegin kendi kokusu yerine ayni garip kokuyu aliyorum Artik bu durum sinirlerimi bozmaya basladi. Boyle olan var mı aranizda? Artik kokuyu alir almaz iceriginde yag oldugunu bile biliyorum. Cox qarip bir koku anlatamam hatta ama yag kokusu degil sadece yagdan geliyor bana.
Güncellemeler
+1 yıl
Grip olunca burunda tuhaf bir koku olur ruzgar vurunca falan o tur bir koku bendeki
Hehhhhh şükürrrr deli diyecekler diye korkmuştum bende de var aynı durum sadece evimde olsa anlıycam da değil. Başka evlerde de oluyor, dışarıda da.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki nedeni nedir? Ne zaman gecer? Cok sinir bozucu. Nedenini biliyormusunuz? Doktora gitdinizmi? Men gidip ne soyleyeceyimi bile bilmiyorum kokunu tarif edemiyorum cunki
Hayır aynı durumdayım, gidip ne söylicez ki😄 Evet bazen yemek yiyesim bile gelmiyor. Hassas olduğumuz için olabilir ve bu sorun yağa zam geldikten sonra oldu. Daha uygun fiyatlı olan yağları farklı şekilde ürettiklerini düşünüyorum, bunlardan rahatsız olup pahalı olana yönelelim diye.
Hayir degilum. On gundur boyle. Burnumla ilgilimi diye dusundum. Neden sedece tum yagli yenekler kendi kokularini degil baska qarip kokuyu versinki. Birinci gun yemekde problem var sanmisdim. Sonra kiz ise yemek getirinc ede ayni koku, doner hazirlanan yerden gecikce ayni koku
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hehhhhh şükürrrr deli diyecekler diye korkmuştum bende de var aynı durum sadece evimde olsa anlıycam da değil. Başka evlerde de oluyor, dışarıda da.
Peki nedeni nedir? Ne zaman gecer? Cok sinir bozucu. Nedenini biliyormusunuz? Doktora gitdinizmi? Men gidip ne soyleyeceyimi bile bilmiyorum kokunu tarif edemiyorum cunki
Hayır aynı durumdayım, gidip ne söylicez ki😄 Evet bazen yemek yiyesim bile gelmiyor. Hassas olduğumuz için olabilir ve bu sorun yağa zam geldikten sonra oldu. Daha uygun fiyatlı olan yağları farklı şekilde ürettiklerini düşünüyorum, bunlardan rahatsız olup pahalı olana yönelelim diye.
Gecmis olsun o zaman ikimizede ne diyelim😊
Naptınız bulabildiniz mi nedenini, ya da geçti mi?
Yanii hassaslaşmış olabilirsiniz. Hamile falansanız.
Hayir degilum. On gundur boyle. Burnumla ilgilimi diye dusundum. Neden sedece tum yagli yenekler kendi kokularini degil baska qarip kokuyu versinki. Birinci gun yemekde problem var sanmisdim. Sonra kiz ise yemek getirinc ede ayni koku, doner hazirlanan yerden gecikce ayni koku
Hamile değilsen hastalık olabilir.
Ne gibi?
Bunu bilemem lakin covid 19 olduğunu söylemişsin bunun verdiği bir şey olabilir koku alım şekilinize zarar vermiş ya da hassaslaştırmış olabilir.
dandik yağlar yüzünden oluyor
Hamilesin
Hamile degilim malesef. Ama uc dort ay once corona atlatdim
Erkek çocuğun olacak gözün Aydın