Güncellemeler
+1 yıl
Test yaptım negatif. Test için çok erken mi yoksa adete 15 gün kala (ovulasyon donemi) göğüslerde şişkinlik normal mi? Test negatif çıktı. endişelenmeli miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Guncelleme. Var midir tecrubesi olan net konusabilecek birisi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Hamile değilsin merak etme gayet normal şişmesi
ama daha yumurtlama günüm bile değil. Daha önce olmazdı. Anormal değil mi?
Ne şekilde normal?
Erken regl olabilir ya da normal zamanda bile zaman zaman benim memelerim şişer
Test yaptim aksama doru bugun. Kalin tek cizgi. Sence kesinlikle degil miyim? Ya da hamileyimdir de idrar testi icin erkendir belki? Boyle bir sey mumkun mu
İlişkiden kaç gün sonra yaptın
6
Adetime daha 12 gun var
Ama sislik iliskiden 1 gun sonra basladi. Yumurtlama gunumden once
İlişkiden. bir gün sonra hamilelik başlamaz beş günde gerçekleşiyor zaten döllenme
Korkmaya gerek ypkm test yaptır
Hasta olursun
Biraz daha açabilir misin lütfen
Ne dediğini anlayamadım tam
İlişki yasadinmi bosaldimi içine
korunmalı ilişki. Ama kondomla bile içeriye boşalma olmadı. Göğülerim normalde 8 9 gün kala şişerdi ama daha yumurtlama günü gelmeden böyle olması endişelendirdi. daha 16 gün vardı şiştiğinde
Yaşın kac yani disariyami akitti
yaş 27. Prezervatif ile ilişki oldu. Ama dışarıya çıktıktan sonra prezervatifle dışarıya boşaldı. O kadar uzak yani
O zm korkma canım teyzem eşi zevk suyundan hamile kalmış ama kondom yokmuş sizde kondom var
Teşekkürler fakat her ihtimalde yumurtlama günü gelmeden önce sperm ve yumurta buluşur mu? hamilelik olsa bile nasıl bu kadar erken göğüsler şişebilir ki?
Canım şimdi özel ama sevgilin penisini ne zm kondom takto sevişmede falan penisi biyerine deydiki
Hayır her hangi bir temas olmadı. Bence mümkünatı yok. Ama göğüslerim neden şiş. daha 15 gün var adete
Olabilir canım stres ne is yapıyon
1 haftadır haber bekliyorum. Ve aşırı stresliyim. Aile vs de problemli. Göğüslerin sebebi bu olabilir mi? Tek korkum daha önce hiç bu zamanda böyle ir şey yaşamadım. ama çok fazla stresliyim orası kesin
Yok canım değilsin göğsün nasıl buyudumu sistimi
büyüdü ve şişti
Canım bişey olmaz korkma tesettürlumusun
Tesettur ne alaka?
Tesettür ne alaka gerçekten