Hallux valgus ameliyatı olan var mı? 21 yaşındayım, fotoğraftaki 4. ncü şekil gibi ayağım.15 yaşından beri bu kadar oldu sanırım ameliyat olmazsa daha da kötü olucak, olanınız var mı sürecini anlatır mısınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Birde 14-5 yaşında bir çocukta neden olur böyle birşey ne topuklu giyerim, ne ayakta çalışırım şansızlık mı anlamadım
Benimde dedemde vardı benim her iki ayağımda da var ameliyat olursan iyileşme süreci iki ay falan sürüyor ama ondan sonra da hemen spor falan yapamazsın dikkat etmen lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Var mı görsel gönder özelden
Niye
Çok değilse aparat işini görür diye
Olmadım ama zor değildir bence
Bende de var ameliyat olmadıö🤷♀️
Ağrı yapıyor mı
Ayakabı giyince çok ağrı yapıyor yazın hep terlikle dolanıyorum kışın da bir iki numara büyük ayakabı giyiyorum fırsatını bulur bulmaz olcam ameliyatı
Görüntüsü de kötü ya gencecik kızız hiç bir arkadaşımda yok birşey şansıma edeyim
Öyle düşünme bence ameliyat olursan düzelir ve halimize şükür edelim daha kötü durumda olan tedavisi olmayan hastalıklar var
Aynen hep teselli edelim kendimizi daha kötüsünü düşünerek
Sen ameliyattan mı çekiniyorsun
Yo rahatsızlığından ve görüntüsünden
Göründün mü peki doktora ameliyat mı önerdi kaç derece yamukluk var sende
Bende 35 buçuk doktor ameliyat önerdi az yamulma olunca normal yollarla düzeltebiliyorlar
Derece falan demedi bana en son 2 sene önce gitmişimdir
Düzelmez benim ki kemik taş gibi
Git bence aksatma ağrısı dizlere vuruyor bir süreden sonra
Ya ne kadar topuklu ayakabı falan deseler de asıl sebep genetik ailende var mı
Babannemde var 🤦🏼♀️
Benimde dedemde vardı benim her iki ayağımda da var ameliyat olursan iyileşme süreci iki ay falan sürüyor ama ondan sonra da hemen spor falan yapamazsın dikkat etmen lazım
Benimki bunu da geçiyordur öyle diyim sana
Aynen sağ daha ilerleyik benim ama korona falan herşey aksadı anca olunur o ameliyat
Olmak lazım ameliyat sende aksatma imkanın olunca hallet bence
Aynen öyle ben okul var diye olmadım senin var mı okulun
Var evet ben daha çok ailemle uğraşmak istemedim üstelemek için
Hayırlısı olsun inşallah🌸
Umarım:)
🤷🏼♀️ ki