1 saat kadar önce köpeğimi gezdirirken bir köpek benim oğluma saldırdı boğazını ısırmaya çalıştı bende köpeğimi korumak için onu tasmasımdan tutup tam kucağıma alırken beni parmağından ısırdı önce uğuştu şimdi uğuşması geçti yanıyor bide biraz şişti birşey olur mu? Ailem hastaneye gidelim dedi ama ben elimi yıkamaya bile korkuyorum suyun altına sokmaya yanar diye bir şey olur mu? iğnelerden çok korkuyorum gitmesem bir şey olur mu büyük değil yara ama derin deri kalktı ağlicam😭
Isıran köpek sahipli mi sokak köpeği mi? Küpesi var mı? ayrıca yaradan korkma bu yara seni öldğrmez desenfekte edip sar sargı beziyle.. ama diğer köpeği takip etmen gerek kuduz mu değil mi..
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
O arbedede benim oğlum mu ısırdı diğer köpek mi anlamadım hiç diğerinin küpesi yoktu sokak kopegiydi
Şakası olmayan işler canına mı susadın iğneden korkarken kudurarak gitmek de var ikisinden birini sen seç. Toplam 3-4 iğne yapılacak tedbir amaçlı kolundan
Bildiğin iğne , korkmaya gerek yok, zaten hissetmiyorsun ama hiç bekleme omzaman korku daha kötü , köpekte bişey çıkmaması. icin kesinlikle hemen kalkıp en yakın acile gitmelisin ve aşını yaptirmalisin. Köpek ısırdı diyeceksin o kadar