Köpeğim ısırıyor?

Merhaba arkadaşlar. 3 aylık Alman kurdu dişi bir köpeğim var. Bana daha küçükken geldi ve geldiğinden beri elimi ısırıyor kemirmeye çalışıyor. Bu zamanlarda dişleri kaşınıyor biliyorum hatta ısırması için oyuncak aldım. Artık genelde onu ısırıyor oynuyor falan ama ben onu sevmeye çalıştığımda elimi ısırmaya çalışıyor oyun için sanıyordum ama sanırım artık ciddileşti bazen bana hırlıyor ve havlıyor birkere aniden elimi kaptı baya kanatmıştı. Onun bu alışkanlığını bitirmek için elimden geleni yaptım. Yüksek sesle hey, şşt, hayır ( hayır komutunu öğrettim ama işine geldiğinde dinlemiyor) şeklinde uyardım. Çok heyecanlı ve enerji dolu üstüme atlıyor ve ısırıyor bende onu itekleyerek hayır diyorum ama nafile. Ben ona hayır şşt dedikçe iyice çıldırıyor havlıyor sakinleştirmeye çalışıyorum olmuyor. Otur komutunu öğrettim ödül mamasıyla sadece mama vereceğimde komutu uyguluyor diğer zamanlar burnunun dikine gidiyor. Bugün gezdirmeye götürdüm büyük bir parka gezdik baya tasmasını çıkardım oynayalım diye koştuk eğlendik falan sonra yanıma çağırdım gel diye gelmedi yanına gidince benden kaçtı sonra yakaladığımda tasmasını taktım oturduk severken yüzümü bir anda ısırdı. Çok sinirlendim gerçekten eve getirdim sonra. Evde de ısırmaya başladı sevmeye çalıştığımda sonra ben hayır şşt diye kızınca masa ve sandalyelerin arkasına saklandı. Çıkarmaya çalıştıkça kaçtı. Anlayamıyorum gerçekten elimden geldiğince disiplinli olmaya çalışıyorum, baskınlığı kurmaya çalışıyorum ama nerde ne kaçırıyorum yardımcı olur musunuz bilgili arkadaşlar?
Köpeğim ısırıyor?