yaklaşık 4 ay önce kemikleri sayılan bir köpek buldum evimin yakınlarında ilk başta çok ürkekti evin altındaki kazan dairesinde bakıyordum ona yemeğini yiyip yine dar bir yerlerin altına giriyordu koşa koşa, sonra güvenini kazandım yavaş yavaş dışarı çıkarttım, her gün daha fazla geldi peşimden iyice alıştı artık ama şöyle bir sorunumuz var beni ısırıyor yani öyle sert agresif bir ısırma değil mesela yemeğini ağzından dahi alsam hırlamaz ısırmaz ama normal sevmek için eğildiğimde üstüme atlayıp kollarımı falan ısırmaya çalışıyor elimi veriyorum ağzına gerçekten ısıracak mı diye ısırmıyor
yani elimi tam ısırmıyor ama üstüme atlayıp kollarımı ısırıyor üstümde mont var o yüzden hissetmiyorum pek sizce neden böyle yapıyor?
süt dişleri 1,2 taneydi onlarda 4 ay önce döküldü yani en az 1 yaşında acaba oyun için mi yapıyor küçük hala çünkü
nasıl vazgeçirebilirim bu alışkanlığından?
yani elimi tam ısırmıyor ama üstüme atlayıp kollarımı ısırıyor üstümde mont var o yüzden hissetmiyorum pek sizce neden böyle yapıyor?
süt dişleri 1,2 taneydi onlarda 4 ay önce döküldü yani en az 1 yaşında acaba oyun için mi yapıyor küçük hala çünkü
nasıl vazgeçirebilirim bu alışkanlığından?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer