Merhaba arkadaşlar, sabah kalktım ve başım baya bir döndü geçmesini bekledim, sonuçta herkese oluyor bir süre sonra kalkıp yürümeye çalıştım ve bir anda tüm vücudum bir tarafa doğru ilerlemeye başladı denge sağlayamadım tutunarak ilerledim. Birkaç gün önce migren sorunu yaşadım ve kafamı toparlamam 2-3 günümü aldı şimdi de bu olay başıma geldi. Vertigo olduğunu sanmıyorum çünkü dönen eşyalar olmuyor da benim kafam oluyor ve belirtileri yaşamıyorum. Otururken de bu sorunu yaşamıyorum. Spordaki denge hareketlerini yaptım dengede de kalabiliyorum. Nedenler arasında B vitamini eksikliği yazıyordu B vitaminim için de yıllar önce aylarca ilaç kullandım ama yine düşmüş olabilir. Sizce neden kaynaklanıyordur? Doktora gitmek istiyorum, hangi bölüme gitmeliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Acile gitmek zorunda kaldım yığılıp kalmamak için serum verdiler ve biraz daha iyi hissettirdi. Nöroloji ve KBB randevusu aldım.
Baş dönmesi ve denge kaybı nelerin belirtisi olabilir?
Gözlük kullanıyorum ve numarası da çok ileri bazen sabahları gözüm çok yorgun oluyor bu sabahta bu şekilde kalktım acaba gözümden mi kaynaklı diye düşünmüştüm ama denge kaybı da yaşıyor muydu anneniz? Yorumunuz için teşekkür ederim bu arada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Annemin demir eksikliği vardı ve ilaç kullanmaya başlamadan önce sürekli başı falan dönüyordu
Kansızlık yani
Gözlük kullanıyorum ve numarası da çok ileri bazen sabahları gözüm çok yorgun oluyor bu sabahta bu şekilde kalktım acaba gözümden mi kaynaklı diye düşünmüştüm ama denge kaybı da yaşıyor muydu anneniz? Yorumunuz için teşekkür ederim bu arada
Gözlükle mi ilgili bilmiyorum
Yanlis hatırlamıyorsam baş dönmesinden kaynaklı bir denge kaybıydı
Ek olarak bir denge kaybı yoktu
Tamamdır, çok teşekkür ediyorum yorumunuz için.
Rica ederim ne demek
Kansızlık. Ferro Sanol göz kararması için çok iyi bir ilaç. Sağlık ocağına gidip yazdırabilirsin.
Herhangi bir doktora gitmek istesem peki hangi doktora gitmem gerekiyor bir bilginiz var mı?
Sağlık ocağına gitsen o bile ilaç verebilir.
Bende gözlük kullanıyorum ve Gyno ferro sanol ilacını kullanıyorum. Sabah kalktığımda gözlerim kararmıyor elhamdülillah.
Gidip bir sorayım o zaman, teşekkürler.
geçmiş olsun doktora görünüp mauyene olmanı tavsiye derim
Sağ olun ben de aynı şekilde düşünüyorum. Hangi bölüme gitmem gerekiyor bir bilginiz var mı?
dahiliyeye gidin kansızlık falan yapabilir bi kan tahlili yaptırmakta fayda var
Eylül de gitmiştim en son tahlil yaptırmaya. Trigliserid dışında her şey iyiydi. Gidip tekrar muayene olmakta fayda var o zaman
aynen inşallah bi sorun çıkmaz
Kulak kristallerin oynamiş olabilir
B12 eksikliği olabilir
Arada bana da oluyor