Bu ay adetim bittikten bir gün sonra kürü denemeye başladim aç karnima günde ekki kere içtim bir hafta olmuştu fakat bugun ne oldüysa oldu sabah bir miyde bulantisila uyandim ve çok kütü ishal oldum tuvlletten çikamiyorum soğanna karşi alarcim falan yoktu dun yediklerimi duşundum her gün yedim şeyler amma soğanni görsem bile midem bulaniyor durdurmalimiyim kürü ben adet düzenszli için denimiştim bide hamile kaimak için allahin iznile
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mecbur dişini sık kür bitene kadar dene miden bulandığı zaman limon ye iyi gelir
Yani devam etmi diyorsun bende bilemedim ki çok kütu ishal oldum amma nerdeyse bugun tuvletten çikamadim
Sakın yapma, o saraçoğlu denen adam yüzünden bizde yaptık. Borakınca bebek oldu. Bu kürler yüzünden eşim troid hastası oldu
Sizin sorun neydi benim yumurta çatlama sorunum varda tamam ozaman birakiyim kuru bazi arkadaşlar devamet demişte bende şaştim yani
Bizde doktorlara gittik senin gibi hormon testleri vs yapıldı. Sonuçta bazı değerler düşük veya yüksek çıkıyordu. Yumurta çatlatma yok bilmem ne hormonu için önce soğan sonra incir sonra brokoli kürü... brokoli kürü nedeniyle tsh hormonları zıpladı, nur topu gibi troid hastalığımız oldu. 2 yılın sonunda eşime sakinleştirip son üç ay eğer olmazsa tüpbebek yapacağız dediğimde hamile kaldı. Bu kürler vucuda dengesiz olarak yükleme yaptığı için dengeni sakın bozma. Eşim hala pişman yaptığına
Çok teşşekur edem ya benimle paylaştiniz için durumu ben incir kürünu başlamayi duşunüyordum yarin bu soğan kürü olmayinca ozaman inciri kaynatmadan hergun yeyim bari
Benede doktur hormon dengesz yumurta küçüktu ine yaptik büydu ama yine çatlamada sorun vardi bide benim evlenmeden öncede vardi adet düzenszlim şimdide öyle doktur en olmazsa tup bebek yaparsin dedi ama benim yaşim21 daha bana tup bebek yapmiyorlar oyüzden böyle kürleri interneten bakip bende bi heicanlandim çünkü hamile kalan bir sürw kadin var diyor ibrayim efende hep
Biz ne doktorlara gitik. Enson bir prof dediki biz insanız makine değiliz. Hormonlar kişiden kişiye değişir. Öyle hastalar geliyor ki bebeği olmaz derken benekleri oluyor. Veua tam tersi hiç bir sorun ypkken bebekleri olmayan çiftler. Sana tavsiyem biz ni test aldık
Bence bir doktordan yardım almalısınız. Midenizi bozabilirsiniz.
Aç karnına içilir mi tani miden bulanır
Amma kürün içilmesi öyle aç karnina için diyorlar
Durdur cunku miden istemiyor
15gün yapmak şart demeş ibrayim saraç oğlu u yuzden belki adetim duzelir gebe kalirim diye yapmiştim kotu olsamda
Hamile kalmak için incir kürü İbrahim Saraçoğlu
Evet soğan kürü olmadi incir kürü zatan kutu oldunu düsünmiyorum benim yumurta çatlamada sorunum varda tedeve ni yari yolda biraktim iyi sonuç çikmadi bide bunu deneyim hayrilisi
Bişiy diycem 23yaşinda erkeksin belki bekar bullari nerden bilyon yav tovbe
İbrahim saraçoğlu nun şeyleri iyidir
Kuru incir olayını nerden biliyorsun diyorsan ibrahim saraçoğlunu dinlerim o diyordu yıllar önce bir programda Kuran dan fark etmiş buna
Evet doru demiş kuranda geçiyor "vatini ve zaytun " encir ve zaytunla söz diye geçiyor insallah yarin incir alicam
Yok o öyle bulmamış, kadın yumurtalık vb ve incir ile ilgili ayetten bunu fark etmiş
tamam yutuba bi bakayim incir kuru diye ne çikiyor
Bence durdur ve doktora görün kardeşim kesin çözüm
Evli msn😊
Tabiki evli olmassam niye hamile kalmak için soğan kuru deniyimki
Hm kaç yıllık
bu nasıl türkçe ya
Kusra bakmayin bir yabanci olarak benden ancak bu kadar
Durdur bence
miden almıyor