Selam arkadaşlar ben gaz sorunu nedeniyle cuma günü doktorun verdiği lavman ile tek başıma lavman yaptım ama tam yapamadım yarısı falan girdi. ben tam içimdekileri boşaltamadım 6 saat sonra inanılmaz karın ağrısıyla tüm içimdekileri boşalttım.
Aradan 3 gün geçti ama hâlâ ishalim devam ediyor. Yemek yedikten 1 saat sonra tuvalete gidiyorum. sizce bu normal mi ishal ne zaman durur
Aradan 3 gün geçti ama hâlâ ishalim devam ediyor. Yemek yedikten 1 saat sonra tuvalete gidiyorum. sizce bu normal mi ishal ne zaman durur
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Lavman başarılı olmuş ama ishal normal değil bulantı kusma var mı?
bulantı veya kusma yok
acaba lavmanı yarıö yaptım diye mi oldu
Bol sıvı tüketin vücut su kaybedeceği için halsiz düşersiniz birde 3 gündür devam ediyormuş doktora gitmenizde fayda var bakteriyel olabilir
Onunla alakası yok
tekrar doktora gidemem evde ishal ilacı var onlardan içsem olur mu
geçer demi çok korkuyorum
Onu dicektim hangi ilaçlar var söyleyin bana uygunluğuna bakayım isimleri nedir
diafurly fort var
Hiç yoktan iyidir bağırsak antiseptiği o reflor ya da maflor yok mu peki
hayır maledef yok
şimdi o ilacı içsem iyice kötü olmaz demi ben öğrenciyim okuls gidiyorum mecbur geçmesi lazım
Tamam diafuryl için o zaman birde hangi lavmanı kullandınız libalaks mı fleet enemamı
Hayır için faydası olur ama dediğim gibi bakteriyel bir şey ise flagyl türevi antibiyotik te kullanmanız gerekebilir
Ve reflor olsa iyi olurdu keserdi hemen ishali
b. t enema
Yani gaz şikayetine onu vermesi pek uygun olmamış bence kabız olsanız 1 hafta tuvalete çıkamasanız neyse de gaz da fakrlı ilaçlar verebilirdi ama ishalin bununla alakası yok tabi 3 gün sürmez
Neyse diafuryl şimdi için takip edin kendinizi yarında devam ederse doktora gidin mutlaka tahlil yapılması gerekebilir
kabızlık da vardı yani şöyle bazen kabız oluyordum bazen ishal oluyordum en sonda kabızlık+gaz olunca bunu verdi
bu arada sizin fikriniz nedir ilaç içince gerçer demi 🥺
Dediğim gibi diafuryl için ama bakteriyel birşey ise tek başına yeterli olmaz devamı halinde tekrardan doktora gidin bence
tamamdır her şey için çok ama çok teşekkür ederim 🤍
Reflor olsa bugün keserdi ama yok dediniz nöbetçi eczaneden de alabilirsiniz aslında
Rica ederim geçmiş olsun
siyah kola kullan. kesin çözümdür.
gecer demi boyle devam etmez
siyah kola kabız yapar zaten. ishal olmak için de 1 kilo dondurma yersiniz ileride sorun yaşarsanız kabızlıkla ilgili.
tamamdir tesekkur ederim 🥺🤍
siyah olacak ama. sarı ya da turuncu değil. yalnızca siyah.
Eczaneye gidin
ishal ilacım var onu içsem olur mu
İç ama son kullanma tarihine dikkat et
bence doktora git
Tekrar git
bol sıvı tüketin
Gene git drye