Tampon kullandığında hareket halindeyken onu içinizde hissediyor musunuz? Ya da örneğin oturduğunda o sanki içinizden çıkacakmış gibi ucunda duruyormuş gibi bir his?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet hissediyorsun bence kullanma ya ben çok rahat edemedim mesela
O zaman yanlış kullanmıyorum tamam djdjdjdk tamponun suçu. Bazı yerlerde hissedilmediği yazıyor o yüzden ikilemde kaldım sordum
Valla yalan ya nasıl hissedilmiyor çok rahatsız edici
Bende rahatsız oldum :// ne varsa klasik pedlerde varmış
Tampon kullanmak bende bir işe yaramıyor çünkü aşırı kanamam oluyor 😓
Ben o yüzden ped artı tampon yapıyordum dkdkdkdkdkdk
arabada kullanıyoruz biz
Arabada ne işe yarıyor
öne ve arkaya takıyoruz
Ama ne yapıyor araba lastiklerini mi koruyor olayı ne onun? Çünkü benim bahsettiğim tampon çok farklıydı ve bu bahsettiğin olaya yabancıyım
arabaların ön ve arka tamponu olur ya onlardan bahsediyorum bende sdfgsdfgsdfgsdfg
Sonuçta içeriye giriyor. Gayet normal hissetmek.
Nette, hissedilmiyor yanlış kullanınca hissediliyor yazıyor. Benim ise ilk seferim bu yüzden sordum.
Zamanla alışmak başkadır. İlk olacaksa tabi ki hissetmen normal. Alışınca unutursun bile.
Benden çok siz kullanmış gibisiniz.
Buna empati diyoruz. Kendimi kadının yerine koyuyorum ve duygularını hissediyorum. Bir erkek olarak odun olmaktansa kadını anlamak daha makul bir hareket olurdu.
kullanmam.
Zaten nereye sokacaksın kdkdkdkdkdkdk
Her gun kullanirim en sevdigimden...
Şahanesin dkdkdkdkdkd
oyleyimdir😂😂Gercekten cok merak ettigim konular vardi zaten bu kizlarin organindan, ne bilim cok enteresan bir sey, birisi de buydu aslinda iste icinizde bir sey girince ornek tampon senin gibi his olarak nasil acaba yani insanin vucudu icinde distan gelen bir sey, hani delik var ama yara gibi bir sey de degil bi organ sonucta, icinde organ ne bilim yara gibi kanlar da akmiyor, valla dusundukce hipnoz gibi bir sey oluyom "acaba soyle mi oluyor boyle mi oluyor, soyle mi his yoksa boyle mi" falan hahaha😂😂
Bilim insanları profesörlerde seninle aynı fikirde dkdkdkdkkd. Bir tane üni hocası şey demiş hatta; önce erkek bedenini anlatalım en basidi ve anlaşılır olanı o, ondan sonra kadın vücuduna geçeriz fkdkdkfkfkf
Demek ki bende profesorum, en azinda profesor adayimisim baksana hahaha😂Ya vallahi cok merak ediyom o his acisindan, nasil bir sey sonucta icinize giriyor hani illa ki bir hissi olmasi lazim tabi, bedenize giriyor ama bicak saplar gibi girme hissi de degildir her halde, oyleyse sirf denemek icin kendimi bicaklarim serefsizim haahahha😂😂
Kim kullaniyor
Ben
Ben pedciyiyim