Merhabalar #seherakgül adının özdeşleştiği bir Tarçınlıkahve var ki içenler vazgeçemiyor ve zayıflama süreçlerinde en büyük destekçisi oluyor ayrıca diğer faydalarını ise saymakla bitiremiyeceğim.tarçınlı-kahveAç iken tükettiğinizde açlık kan şekerinizi düzenliyor, varsa insülin direncinizi en minimum düzeye çekiyor.. Kan basıncınızı artırarak metabolizmanızı hızlandırıyor.
Tarçınlı Kahvemizin lezzetinde söylesem mi Bence sizler hemen bu sabah kahvaltınızdan önce 1 türk kahvesi yapın ve içerisine de çay kaşığının ucuyla minnacık olsun ama tarçın ekleyin ve afiyetle için.
Sonra ben tarçınlı kahve tiryakisi oldum seher hanım diyebilirsiniz uyarayım. Haydi bakın bu videomda nasıl hazırlamışım nasıl köpük köpük tarçınlı kahve pişirmisim izleyebilirsiniz.
ayrıc bu videomda süprizlerim de var. Haydi izleyelim ve katılalım olurmu. Sevgilerimle
İnternertte dolanırken tesadüfen gördüm sen tarçını boşver onla beraber tereyağ bile atıyodu içinde bi çay kaşğıyı kahveyi yaparken maşzemeleri atıyosun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tarçınlı kahve bi dönem içtim çok iyi geldi fakat uykumu getiriyordu. Şu sıralar hindistancevizi yağlı kahve içiyorum.
Nereleerrdeessiinn seenn kayıpsınnn özlettin kendini
Bu güzel video için çok teşekkür ederiz😊
İnternertte dolanırken tesadüfen gördüm sen tarçını boşver onla beraber tereyağ bile atıyodu içinde bi çay kaşğıyı kahveyi yaparken maşzemeleri atıyosun
55 kilo olmak istiyorum ama şu 5 kilo Bi gitmiyor krozon hapları yüzünden
Bi bilene sormak lazım 😊