KİLO VERMİŞ OLANLAR BİR YARDIM EDER MİSİNİZ?

Benim boyum 1.72 kilom 67 ben kilo vermek istiyorum artık deneyip deneyip yanılmaktan başlayıp bırakıp sonra başlamaktan yorulup kendimi umutsuz vaka gibi hissetmekten sıkıldım. Gerçekten kilo verenler bana yardım etsin ben kilo vermek istiyorum. İncecik kızdım bu karantina ve ondan önceki 2 ay beni batırdı yaklaşık 1.5 senede 7-8 kilo aldım. O zamanlarda vermek istiyordum 55 olayım istiyordum kim derdi yuvarlasan 70 olacak bir kiloya çıkacağımı. Neyse şimdi ben 10-15 kilo vermek istiyorum. Sakın ay 52 çok az filan demeyin benim boyumdan daha uzun olup 52 olanlar var incecikler çok güzel fizikleri. Ama veremiyorum. Bıktım artık becerememekten ağlamaktan. Abiler ablalar kilo verme mücadelesinde başarıdan başarıya koşmuş zirveye bayrak dikmiş olanlarınız nasıl verdiniz bana da anlatın. Ama sakın diyet ve sporla diye kestirip atmayın. Ne yaptınız anlatın nerede zorlandınız önerileriniz ne UZUN UZUN DETAYLICA anlatın lütfen. Bu arada yaşım 26'nın 8 fazlasının yarısı Allah aşkına KS beni bir sal artık şurada sağlık için soru soracağız alt tarafı.
KİLO VERMİŞ OLANLAR BİR YARDIM EDER MİSİNİZ?