Yiyorum yiyorum kilo almıyorum diyenlerden olmak isterdim. 🤦♀️ Bu durum tiroid bezleri ile de alakalı olabiliyor tabii herhangi bir sağlık sorunu da az yiyip kilo almaya veya çok yiyip kilo almamaya sebebiyet verebiliyor. Yediğimiz birçok besin, uyku düzenimiz, kullandığımız ilaçlar ve hareketlilik durumumuz da metabolizmamızı etkileyen faktörlerden. 💖 Siz metabolizmanızın hızlı çalıştığını düşünüyor musunuz? 🌸
Yiyorum yiyorum kilo almıyorum, ağır besin zaten yiyemiyorum yediklerim hep hafif şeyler. Aşırı yoğun bir programla 3 ayda 10 a yakın kilo aldıydım. Yani isteyince alınıyor o işin biraz bahanesi, ağzım yoruluyordu yemek yemekten, hatırladım da.
Hemde çok hızlı 😂 Yiyorum çok yediğimi düşünüyorum fakat kilo yok nereye gidiyo bu yediklerim anlamıyorum yani. Hastalığımda yok kan tahlili yaptırırım her sene ve doktorumda anneme bu senden benden sağlıklı bişeyi yok der. Ben kilolu olmak isterdim bişey yemeyince kilo verilir bence ama zayıfken mideni yırtmadan kilo alamıyosun malesef 😔
Çok hızlı ve ne yazık ki bundan nefret ediyorum. 45in üstüne hiç çıkmadım kilo da alamıyorum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor çok sinir bozucu. Hızlı matabolizmaya özenmeyin gerçekten. Biz de size özeniyoruz emin olun.
Keşke düşünerek konuşsan ama bu dobralık açık sözlülük değil patavatsızlık direk. Öncesinde yeme bozukluğum vardı ve bu dediğini yerimde başkası olsa kafasına takar tekrar hasta olabilir. İnsanlara bişi derken lütfen düşünerek söyleyin. 10 kilo fazlan var demeni anlıyorum ama KS da buluşma olsa iki sandalye kaplarsın demek oldukça kaba bir yorum. Kibar olmaya çalışıyorum buradaki insanlara her daim ama lütfen sizde biraz düşünerek konuşun. Teşekkürler.
Selam, sana bir hakaret veya benzeri laf etmedim. Gerçeği söyledim sen kendinin farkında değilsen sorun yok bana saldırmana da gerek yok. Gerçekler ortada ister değiş ister değişme bol şans. Beni sevmiyor olabilirsin ama gerçeklerden kaçamazsın.. ✌️
Gerçek ayrı birşey patavatsızlık ayrı birşey, aradaki farkı anlasaydın böyle bir yorum yapmazdın zaten. Seni sevmiyor değilim tanımıyorum yaptığın görüşe cevap verdim hepsi bu :)
Metabolizma hızı o kadar etkili değil yiyorum diyenler benim göz damlası niyetine kullanacağım yemek kırıntılarını yiyip kilo almıyorum diyorlar bizzat yakından takip edip gördüm
Ortalama diyelim çok hızlı bir şekilde kilo alıp verebilirim herhalde genetik bir şans.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
eskiden hızlıydı ne kadar sersem kilo alamıyordum şuanda biraz yavaşlamaya başladı eskiden kilo alamıyordum şimdi çok az kilo alıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benden daha çok yiyen bir arkadaşım var aylardır evde dışarı çıkmıyor ama kız hala 55 kilo her gün aburcubur tüketiyor benim gibi karantinada 10 kilo aldım hala o nasıl zayıf bilmiyorum gerçekten o insanları çok kıskanıyorum☹☹
D ve B12 eksikmis daha önce iki kez baktirmistim. Diyetisyen 1200 kalorilik liste yazıyor ama zor gidiyor. Kendi başıma 600 700 kalorilik liste uyguluyorum ancak öyle verebiliyorum o da 3 kilo ancak.. kahve yeşilçay yoğurt sebze her şeyi denedim. Kas kutlemi artırmaya çalışıyorum şimdi birde böyle denicem
Öğün saatlerine dikkat etmiyorum ne zaman acikirsam o zaman yiyorum akşam 6 dan sonra bir şey yememek şartıyla. Uyku düzenim de yok bazen geç uyuyorum bazen erken. Sporda ise kendi agirligimla tukendigim yere kadar çabalıyorum