Merhaba arkadaşlar
Yıllar önce 1 yaşında bypass ameliyatı oldum. Bunun travmasını psikolojikmen yıllardır çekiyorum. onunla kalmadı 20 yaşıma geldiğimde tekrardan ameliyat oldum kalp kapak ameliyatı. şu an 22 yaşındayım fakat nedendir bilmiyorum göğsümdeki izi bir türlü kabullenemiyorum psikolojikmen çok rahatsızım. aklıma kötü düşünceler gelmeye başladı ileride evlensem çocuğum olsa oda benım gibi kalp hastası olur mu Bu travmayı üzerimden atmak için ne yapmam gerekiyor?
Yıllar önce 1 yaşında bypass ameliyatı oldum. Bunun travmasını psikolojikmen yıllardır çekiyorum. onunla kalmadı 20 yaşıma geldiğimde tekrardan ameliyat oldum kalp kapak ameliyatı. şu an 22 yaşındayım fakat nedendir bilmiyorum göğsümdeki izi bir türlü kabullenemiyorum psikolojikmen çok rahatsızım. aklıma kötü düşünceler gelmeye başladı ileride evlensem çocuğum olsa oda benım gibi kalp hastası olur mu Bu travmayı üzerimden atmak için ne yapmam gerekiyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok çok çok geçmiş olsun rabbim bi daha yasatmasin inşallah
Çok sağolun 🙏
Ölümden dönmüşsunuz iz olmasını kafaya takmayin
Çocuğunun kalp hastası olması için seninde aileden gelen bir kalp hastalığın olması lazım hastalığın aileden sana genetik olarak mı geçti?
Ailemde kalp hastası yok fakat sonradan kalp hastalığı çıkan akrabalarım var
Eğer sana genetik olarak hastalık geçmediyse çocuğuna geçmez eşinde olmadığı sürece
İnşallah çok sağolun
Rica ederim geçmiş olsun kendinizi daha fazla üzüp stres yaparsanız kalbinizin bu durumdan etkileneceğini unutmayın
Çok haklısınız sagolun. Ama elde değil dediğim gibi çocukluk travması büyüdükçe endişe artıyor
Bir aktivite bul ve olmaz umarım kötü düşünme lütfen
Kötü düşünmek elde değil dediğim gibi düşünceler yiyip bitiriyor beni
Dua ettim ailede genetik değildir umarım
Ailemde çok şükür yok fakat sonradan kalp hastalığı çıkan akrabalarım oldu
Kötü düşünme lütfen çok güzel çocuğun olcak :)
İnşallah
Baris mutlu ol. Kendini sev.. fizikli bir kizmisin mesela.. ona sevin
Ne kapağı takıldı
Pulmoner kapak bioprotez
Kapak da çökme mi vardı sorun neydi buna benzer bişey var da bende Ameliyattan korkuyorum
4 kapak dan 1 İ yani pulmoner kapak doğuştan yoktu bende kardeşim. 20 yaşına geldiğimde gelişimim durduğunda pulmoner kapak takıldı.
Sakın Korkma Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim acı falan oldu mu süreç nasıldı
Tabi acı olmadı desem yalan söylerim ameliyat sonrası ilk 3 ay zordu
Çok geçmiş olsun ya üzüldüm
Çok sağolun🙏
İzinden rahatsızsan dövme yaptırabilirsin :)
Dövme yaptırmayı düşündüm fakat o yerin mikrop kapmasından korkuyorum sonuçta deri altına yapılan bir işlem
İyi bir yere yaptırırsan ve çok güzel bir şekilde bakarsan sorun yaşamazsın aynı durumu yaşayan bir tanıdığım var bir sorun olmadı
2 defa olduğum için korkuyorum. Ama son çare dövme yaptırmak dediğiniz gibi