Sağlık Diş teli taktıran var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Diş teli taktırma süreci nasıl geçiyor pandemide Güncellemeler+1 yıl Güncel Diş teli taktıran var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MobilMatizzz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Ayy 1 yıldır ağzımda süs olarak duruyor uzak diye gitmiyorum 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende yarın ilk randevumu aldım otobüs ile gideceğime hiç kontrol gitmeyince ne oldu diş tellerine nasıl Yorumla
Emre0685 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Balya teli ve pense yardımıyla evde kendin tak 0 9 Yorumla Soran +1 yıl 🤦♀️🥴 Yorumla Emre0685 +1 yıl Ne oldu Maliyetsiz işte Yorumla Soran +1 yıl Hiç düşünmemiştim randevumu iptal ediyorum hemen 🥳 Yorumla Emre0685 +1 yıl Bundan daha doğal bir işlem var mı Yorumla Emre0685 +1 yıl Ağzına sağlam bir yumruk diş köklerini yumuşatmak adına hemen sonrasında balya teli yardımıyla son şeklini koruması adına penseyle sabitleme Yorumla Soran +1 yıl Hiiiiçççç yok 😅keşke öyle olsa yani kolay Yorumla Soran +1 yıl Hahaha komikmisin şuanda demek 🤦♀️sen iyimisin nerden çıktın 😁 Yorumla Emre0685 +1 yıl Dilerseniz bu işlemi ben yaparım 😂 Yorumla Emre0685 +1 yıl Şiddetvari bir işlem olsa bile bu işlemin sonucunda size dokunmuş olcam belki aramızda elektriklenme olur çok yalnızım 2 haftadır 😂 Yorumla
Cismetakılma Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Randevuyla. Ve normal 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet randevu aldım da insan da korkuyor böyle dönemde birde hiç bu dönemde toplu taşımaya binmedim de yarın bineceğim kalabalık olrumu vs korkuyorum Yorumla Cismetakılma +1 yıl Çok fazla kalabalık olmuyor toplu taşıma. Ama çarşı falan kalabalık. Olmaması gereken kalabalık. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim bende otobüs birgün gözüme ilişti içinde 3 kişi vardı sadece umarım yarında öyle olur ya Yorumla Cismetakılma +1 yıl Her zaman öyle. Yorumla
atakhel Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Ben kullandım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne zman pki ayrıca pandemi dönemindendr otobüse binip tedaviye gitmek ne kadar doğru olur Yorumla atakhel +1 yıl Ben 4 yıl kullandım ilk takıldığı zaman ekmek bile ısıramadım acıdan Yorumla Soran +1 yıl Fiyat taksit taksit oluyor mu pekş Yorumla atakhel +1 yıl Aile tanıdığı idi taksit şeklinde ödedik Yorumla
SoSyALdExTeR22 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl B*ktan 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Sebep Yorumla SoSyALdExTeR22 +1 yıl Sevemedim ben bi turlu abicim Yorumla Soran +1 yıl Sen ne zman taktırdın Yorumla SoSyALdExTeR22 +1 yıl Gecen sene martta Yorumla Soran +1 yıl Ben pandemide takortırmaya gideceğim değer mi Yorumla SoSyALdExTeR22 +1 yıl Deger ama maliyetli Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum pahalı maalesef ya ya birde ben otobüse binmek zorundayım çok uzakta çünkü bundan korkuyorum birde Yorumla SoSyALdExTeR22 +1 yıl Birde isin o tarafi var. Guzelce arastirip git buda tavsiyem olsun. Yorumlarina falan bak. Yorumla Soran +1 yıl Baktım pek yorum yok olanlarda kötü değil Yorumla SoSyALdExTeR22 +1 yıl Disler cok mu kotu Yorumla Soran +1 yıl Yani bana göre evet bazıları iyi diyor bazıları çok kötü göreceli Yorumla Soran +1 yıl Kaç ödüyorsun Yorumla SoSyALdExTeR22 +1 yıl Tek alt 4 bin tl verdim Yorumla Soran +1 yıl Benim alt üst Yorumla SoSyALdExTeR22 +1 yıl 9 bini bulur heralde tedaviye gore degisir ama Yorumla Soran +1 yıl Taksit olurmu ki Yorumla SoSyALdExTeR22 +1 yıl Kredi karta yapiyorlar tabi ama. Sen yarisini pesin verirsen digerlerinide elden verebilirisin. En azindan anlasirsin Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır bakalım yarın ne diyecekler Yorumla SoSyALdExTeR22 +1 yıl Bi sor ogren. İnsallah diledigin gibi olur Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayy 1 yıldır ağzımda süs olarak duruyor uzak diye gitmiyorum 😂
Bende yarın ilk randevumu aldım otobüs ile gideceğime hiç kontrol gitmeyince ne oldu diş tellerine nasıl
Balya teli ve pense yardımıyla evde kendin tak
🤦♀️🥴
Ne oldu Maliyetsiz işte
Hiç düşünmemiştim randevumu iptal ediyorum hemen 🥳
Bundan daha doğal bir işlem var mı
Ağzına sağlam bir yumruk diş köklerini yumuşatmak adına hemen sonrasında balya teli yardımıyla son şeklini koruması adına penseyle sabitleme
Hiiiiçççç yok 😅keşke öyle olsa yani kolay
Hahaha komikmisin şuanda demek 🤦♀️sen iyimisin nerden çıktın 😁
Dilerseniz bu işlemi ben yaparım 😂
Şiddetvari bir işlem olsa bile bu işlemin sonucunda size dokunmuş olcam belki aramızda elektriklenme olur çok yalnızım 2 haftadır 😂
Randevuyla. Ve normal
Evet randevu aldım da insan da korkuyor böyle dönemde birde hiç bu dönemde toplu taşımaya binmedim de yarın bineceğim kalabalık olrumu vs korkuyorum
Çok fazla kalabalık olmuyor toplu taşıma. Ama çarşı falan kalabalık. Olmaması gereken kalabalık.
Teşekkür ederim bende otobüs birgün gözüme ilişti içinde 3 kişi vardı sadece umarım yarında öyle olur ya
Her zaman öyle.
Ben kullandım
Ne zman pki ayrıca pandemi dönemindendr otobüse binip tedaviye gitmek ne kadar doğru olur
Ben 4 yıl kullandım ilk takıldığı zaman ekmek bile ısıramadım acıdan
Fiyat taksit taksit oluyor mu pekş
Aile tanıdığı idi taksit şeklinde ödedik
B*ktan
Sebep
Sevemedim ben bi turlu abicim
Sen ne zman taktırdın
Gecen sene martta
Ben pandemide takortırmaya gideceğim değer mi
Deger ama maliyetli
Biliyorum pahalı maalesef ya ya birde ben otobüse binmek zorundayım çok uzakta çünkü bundan korkuyorum birde
Birde isin o tarafi var. Guzelce arastirip git buda tavsiyem olsun. Yorumlarina falan bak.
Baktım pek yorum yok olanlarda kötü değil
Disler cok mu kotu
Yani bana göre evet bazıları iyi diyor bazıları çok kötü göreceli
Kaç ödüyorsun
Tek alt 4 bin tl verdim
Benim alt üst
9 bini bulur heralde tedaviye gore degisir ama
Taksit olurmu ki
Kredi karta yapiyorlar tabi ama. Sen yarisini pesin verirsen digerlerinide elden verebilirisin. En azindan anlasirsin
Tamamdır bakalım yarın ne diyecekler
Bi sor ogren. İnsallah diledigin gibi olur
İnşallah