Sağlık Annemin kalbi neden ağrıyor? mavisiyah000 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Annemin kalbi agriyor ya kalp krizi geçirirse ne yapacağımı bilmiyorum Güncellemeler+1 yıl kalp krizi geçirme ihtimali var mı gecirirse nasil müdahale edebilirim Annemin kalbi neden ağrıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BayanObsesif Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl 112 yi ara gelip hastaneye götürsünler bi ekg çeksinler içiniz rahat eder. Ama kas ağrısı da olabilir. 0 0 Yorumla
plamardo Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl mutlaka bir doktora gidin 1 4 Yorumla mavisiyah000 +1 yıl Koyde oturuyoruz gidecek imkanımız yok babam annemi hic önemsemiyor ben ne yapacağımı bilmiyorum birden kalp krizi geçirirse Yorumla plamardo +1 yıl birinden götürmesini rica edemez misin Yorumla mavisiyah000 +1 yıl Akrabalarım hep uzakta oturuyorlar bu gece bisi olursa diye korkuyorum hic boyle bir durum olmamıştı kimse annemi düşünmüyor babam bile sadece kendini düşünüyor annemi hastaneye götürmez sadece kendisine bisi olursa gider Yorumla plamardo +1 yıl çok üzüldüm gerçekten. çok geçmiş olsun. annene iyi bak hep yanında dur. bir rahatsızlığı olursa hemen 112'yi ara Yorumla
cleopatra099 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Doktora gittiniz sanırım. 1 2 Yorumla mavisiyah000 +1 yıl Koyde oturuyoruz doktora gidecek imkanımız yok babam ilgisiz biri annemi umursamiyor Yorumla cleopatra099 +1 yıl :( üzüldüm sizin açınızdan. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
112 yi ara gelip hastaneye götürsünler bi ekg çeksinler içiniz rahat eder. Ama kas ağrısı da olabilir.
mutlaka bir doktora gidin
Koyde oturuyoruz gidecek imkanımız yok babam annemi hic önemsemiyor ben ne yapacağımı bilmiyorum birden kalp krizi geçirirse
birinden götürmesini rica edemez misin
Akrabalarım hep uzakta oturuyorlar bu gece bisi olursa diye korkuyorum hic boyle bir durum olmamıştı kimse annemi düşünmüyor babam bile sadece kendini düşünüyor annemi hastaneye götürmez sadece kendisine bisi olursa gider
çok üzüldüm gerçekten. çok geçmiş olsun. annene iyi bak hep yanında dur. bir rahatsızlığı olursa hemen 112'yi ara
Ağırlaşırsa acile götürün
Doktora gittiniz sanırım.
Koyde oturuyoruz doktora gidecek imkanımız yok babam ilgisiz biri annemi umursamiyor
:( üzüldüm sizin açınızdan.
Allah hayırlı uzun ömürler versin
doktora gittinizmi
Sunni tenefüs yap