Diyet hep zayıflama programında olarak algılanıyo 😂. Ben kilo alma programı uyguluyorum ve diyette kaçamak yapmak gibi bi deyim yok. Ne yiyebilirsen ye kilo da alamıyorum zaten.
Hayır ben öyle düşünmüyorum. Ne kadar zayıfsa o kadar güzeldir algısı var sizde. Kilo alamamak çok kötü bişey kilolu bi insana kilo ver demekle Zayıfa kilo al demek aynı şey ve bu konularda çok alınganlığım var
Ben bir şey demedim iyisin dedim al ya da ver demem insan olduğu gibi güzeldir değişmek istemiyorsa kendi olmak istiyorsa ben 1.80 boy kilo 80 ben napim
bir kere tek yapmıştım ki açıkcası bütün gün iş yapmiştim evi temizlemiştim ki temizlikte spor yerine geçiyor hareket ediyorsun sonucta ama yinede pişman olmamiştim
Kaçamak yaparken diyet yapıyoruz diyelim pazartesi günleri sabahtan diyete başlayıp akşama doğru diyeti bozmak sonrasında diğer pazartesiyi beklemek.. 😅
Genelde bu seferlik yiyim bidaha yapmam ile başlıyor ve tekrarı geliyor mutlaka :)) tıka basa yiyip diyetin içine limonsuyu sıkmanın verdiği vicdan aZabını çeken bilir :))))))))
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayatımda hiç diyete girecek kadar fazla kilom olmadi