Arkadaşlar 6 aydır morarma çürüme gibi şeyler çıkıyor çarpma vs yok. Kol ve bacakta şu an 5 tane var ama sayı değişiyor biri geçiyor biri çıkıyor ne olabilir. Özelikle bacakta daha sık çıkıyor üst alt taraf fark etmiyor.
INR dediğimiz bir tahlil var koagülasyon bozukluğu olabilir kalp damar cerrahisi bölümünde bakarlar @Cevepsizsorular eklemek istediğin bir şey var mı sayın meslektaşim 😊😍
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Süpersiniz ayrıntılı cevabınız için teşekkür ederim umarım ilgili bir doktor bulurum tek korkum o şu an.
çarpma vesaire yoksa durduk yere morarma oluyorsa damarsal bir durum olabilir doktora gitmelisiniz
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok dediğim gibi 6 aydır takip ediyorum çarpma yok. Yani aralıklı zaten her yeri ayrı ayrı çarpmam imkansız şimdi yok mesela bir bakıyorum sabah başka yerde bi tane daha çıkmış. Damarda ne olabilir ki ya
kan dolaşımı pıhtılaşma ise buna neden olan şey ne o bulunmalı tedavi edilmeli yoksa kanın seyrelmesi için limon veya asprin bile yetiyor ama doktor kontrolunde olması gereken bişe bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
INR dediğimiz bir tahlil var koagülasyon bozukluğu olabilir kalp damar cerrahisi bölümünde bakarlar @Cevepsizsorular eklemek istediğin bir şey var mı sayın meslektaşim 😊😍
Süpersiniz ayrıntılı cevabınız için teşekkür ederim umarım ilgili bir doktor bulurum tek korkum o şu an.
Hayır hocam ne söylesem söyledikleriniz yanında yetersiz kalır. @Gragory32
@Cevepsizsorular Estağfurullah hocam sen de iyisin 😊
çarpma vesaire yoksa durduk yere morarma oluyorsa damarsal bir durum olabilir doktora gitmelisiniz
Yok dediğim gibi 6 aydır takip ediyorum çarpma yok. Yani aralıklı zaten her yeri ayrı ayrı çarpmam imkansız şimdi yok mesela bir bakıyorum sabah başka yerde bi tane daha çıkmış. Damarda ne olabilir ki ya
kan dolaşımı bozukluğu ile ilgili bir durum olabilir
Anladım teşekkür ederim Pazartesi bir gitcem zaten dr a
rica ederim
geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim
kan dolaşımı ile alakalı olabilir kardeş
Düzelebilecek bişey mi ilaçla vs
kan dolaşımı pıhtılaşma ise buna neden olan şey ne o bulunmalı tedavi edilmeli yoksa kanın seyrelmesi için limon veya asprin bile yetiyor ama doktor kontrolunde olması gereken bişe bu
Anladım inşallah ilgili bir doktor bulurum çok teşekkür ederim
rica ederim biraz düzenli yürüyüş falan yapın
Hareketliyim zaten sürekli kursa gelip gidiyorum bilemedim ama daha dikkat ederim
tamam karddeşim ihmal etmeyin bol su için mutlaka doktora gidin allah acil şifalar versin
Amin inşallah teşekkür ederim 🙏🏻
Kan değerlerin düşük
Peki kemik ağırlarının nedenleri nedir
Hep düşük çıkmıyor ki him demir desen 0 yok
Kemik ağrılarının nedeni hareketsizlik spor yapmamak veya romatizmal
Durup durukenmi
Evet durup dururken fark farklı yerlerde 6 aydır takip ediyorum böyle
Dr gitinmi
Haftasonu girdi araya kursa filan gidiyorum vakit bulamadım pazartesi gitcem
Muhakkak git ama basit ama yinede git
Vitaminsizlikten di mi büyük ihtimalle
Evet C vitamini