İğneli epilasyona başladım ve yüzümde artık sert kıl yerine tüy var ve gözle görülemiycek derece de rahatsız olmuyorum artık yüzümden. Sert erkeksi kıllarımdan kurtuldum sadece ince tüy halinde çıkıyolar. Fakat göğüs aramda böyle ince cansız şekilde tüyler var hala, bundan dolayı rahatsızlık duyuyorum ama dalga geçilir bir yanı var mı bunun? sonuçta rahatsızlığım (böbrek üstü bezlerim) dan dolayı bu şekilde çıkıyolar ne yapmalıyım? Erkek arkadaşımdan utanmalımıyım bu nedenden dolayı?
Cevabın nedir?
+1 yılGerizekalı erkekler yüzünden birçok kız giydiği şorttan sürdüğü ojenin rengine kadar sosyal hayatında sorun yaşıyor. Aptal insanları takma. Sen rahatsız oluyorsan aldırırsın olur biter. Erkek arkadaşının sorun edeceğini düşünüyorsan her zaman hazırlıklı olursun kendine bakarsın. Böyle kıymetsiz konular için üzme kendini...
011 Yorumla
Soran+1 yılYa tabi ki öyle aslında elalem ne der demem ama bu konu da inan çok hassasım çünkü daha önce yüzüm gerçekten çok kötüydü normal bir elbise vs giyemezdim öyle iğrenç duruyordu. Şu an eskiye oranla gerçekten iyi göğüs aram ve yüzüm ama rahatsız oluyorum insanlar uzaklaşır diye.
- +1 yıl
Seni gerçekten iyi anlıyorum öünkü bende takıntılı bir insanım başka konularda... İnsanlar seni tanıdıkça bunu sorun etmemeye başlıyacaklar çünkü bunun senin elinde olmadığını görecekler. Ama seni tanımadan sırf ufak sorunların var diye iletişime geçmiyorlarsa o insanlardan ileride ne bekliyebilirsin ki? Sen kendine güvendikten ve çevrene o imajı verdikten sonra kimse gelip laf edemez seni sıkıntıya sokamaz :)
Soran+1 yılÇok haklısın canım ya. Vallahi içim rahatladı sayende çok teşekkür ederim. Sabır gerekiyor birazda önce ki halimin yanında şu an şükrediyorum inan ki
- +1 yıl
Ne zaman bu durumdan bıkarsan mesaj atabilir konuşabiliriz böyle değersiz şeyler için o güzel kalplerini üzüp yormayın aptal insanlar her zaman aptal :)
Yaratılışları o. Bir şeyi kabul ettiremediklerinde psikolojik baskı uygulamaktan başka bir şey bilmiyorlar.. Yalnız haklarını yememek lazım gayet başarılılar, -malesef- bizim sayemizde
Soran+1 yılAhh ah canım keşke takmasam işte bu konuyu da. Zamanla aşıcam artık bu sorunumu da. Benim gibiler böyle taktığı için gayet başarılı işte erkekler :)
- +1 yıl
Olsun farkında olan bile bir adım diye düşün :)
- +1 yıl
Sensin o gerizekali :-) 3-5 erkek yuzunden butun erkekler kizlarin gozunde deger kaybediyor.
Soran+1 yılDediklerini uyguluycam canımm :) Üzerine alınmasan arkadaşımm :)
- +1 yıl
aptal demiştim degil mi?
Soran+1 yılKesinlikle öyleler!!!
En İyi Cevaplar
+1 yılBunu herseyden once kendin icin cozumlemelisin erkek arkadasim ne der diye degil herkesin basina gelebilir cozumu var sen uzulme halledebilrsin dogru tedavi ile herseyden onemlisi kendini sevmen canim;)
04 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden dışarı çıkamazdım ve inan sadece bu konuda başkaları ne der diye düşünüyorum çok fazla takıntı yaptım senelerdir. Nasıl psikolojim bozulmuştu 3 ay öncesine kadar bilemezsin. Erkek arkadaşıma ufaktan çıtlattım konuyu her türlü severim seni dedi ama yine de çekiniyo insan ister istemez. Tedavi görüyorum inşallah düzelicem ama burdaki yazılanları dikkate alarak takmamaya çalışıcam :)
- +1 yıl
Canim doktora gitmelisin bobrek ustu bezlerimde sorun var demissin bunu sanirim o sorunu tedavi ettirerek aşabilirsin yine de bilen iyi bir doktora hastaneye gorun kendi kendine biseyler yapma gecmis olsun tabikide takma
Soran+1 yılİlaç kullanıyorum canım ben hormonel sorunum yok Allaha şükürler olsun. iğneli epilasyona gidiyorum işte 5 seanstır nerdeyse öncesine göre çok iyi
- +1 yıl
Sevindim peki ozaman hic takma ve hep kendi sağligini dusun oncelikli olarak başkalarini degil ozaman daha mutlu olursun
+1 yılYa sonucta saglik sorunu bu. Cekinmene utanmana gerek yok asik adamin gozu kil mil gormez.
07 Yorumla
Soran+1 yıl:)) Teşekkür ederim çok sağol ya
- +1 yıl
Sevgilinde umarim. benim gibi dusunuyordur :-)
Soran+1 yılDüzelicek kıl için mi soğuycam senden yüzüne bakmıycam herşeyle kabulumsun yani diyor
- +1 yıl
Sana oyle dediyse sen daha niye dert ediyorsun ki :-) Otur da sevincten agla boyle bir sevgilin oldugu icin cok sanslisin. Degerini bil kacirma cocugu :-)
Soran+1 yılAhah :)) kaçırmam kaçırmam inşallah 1,5 sene oldu aslında yenmem lazım böyle şeyleri tabiki ama işte takıntılar takıntılar :)
- +1 yıl
Ne guzel 1.5 yil olduysa olmus bu is :-) Takintili kizlari erkeklerr sevmez yapma takinti falan oyle.
Soran+1 yılTakıntılarımı sevmez değil de üzülmemi istemez zamanla biticek zaten :)
nden utanacaksınki? utanılacak birşey göremiyorum saçmalama..
02 Yorumla
Soran+1 yılUtanıyordum yani çirkin görüntü nedeniyle kıllar dolayısıyla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
5Cevap
doktora gitmelisin bunun çözüm yolu ilaçlar ayrıca seni boyle bişey için begenmeyecekse hiç takma zaten bu senin zaafın utanılcak bişey yok
011 Yorumla
Soran+1 yılAslında o hep söyler benim ne olursa olsun kabulum vs diye ama ne biliyim sen de kızsın işte anla yani hoş değil. Tedavi gördüm hormon bozukluğu da yok ilaç kullanıyorum yani
Soran+1 yılİnşallah Allah yardımcısı olsun arkadaşının da. Onun hala çıkıyo mu yoksa gidiyo mu lazere falan
Soran+1 yılÇok güzel ya bende kullanıyorum ama aldırıyorum da iğneli epilasyona çünkü lazere gitmiştim daha önce
Soran+1 yılİnşallah inşallah çok teşekkür ederim :)))
Soran+1 yılÇok sağol canım gerçekten bütün yazan kızlar sende dahil içimi rahatlattınız
Soran+1 yılTamam arkadaşım paylaşırım tabikii :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizli olmasaydin sana bir sey soracaktim ya.
Inanir misin bilmiyorum bu yuzden intihar etmeyi bile duusndum. Cunku benimki seninkinden milyon kere daha kotu. Ve bunu konusmak isterdim07 Yorumla
Soran+1 yılKonuşalım ben 4 senedir bu hastalığın içerisindeyim. Yardımcı olmak isterim. Nasıl konuşabiliriz?
Cevap sahibi+1 yılBende polikistik over var ve girmen lazim karnimda yuzumde usta bacaklarimda en onemlisi gogsumde yani tamaminda erkekten daha fazla tüy bile degil kıl var. Ve ben bunun caresini bulamıyorum her gun Ağlıyorum ne erkek arkadasi evlenmek bile haram oldu bana. Kendimden nefret ediyorum banyo yapmak istemiyorum bakamiyorum kendime.
Epilasyon cozum mu? Nasil ve nerede yaptirdin? Erkek mi yapıyor bayan mi?
Cok korkuyorum ben. Heo boyle yasayamam vende kizim benimde duygularim var inan bana ben sokaga cikamiyorum.
Soran+1 yılDayanamam sana ya. Jilet vurma epilasyon makinesiyle alma ve lazere gitmemeni öneririm. Çünkü belden yukarısını lazere zaten önermiyolar. Yaşadığın yer neresi bilemiyorum ama iyi bir yer bul iğneli epilasyona başla ama bak iyi bir yer olsun çünkü işinin ehli olmayan insanlar iz bırakabilirler.
Cevap sahibi+1 yılMaalesef 5 senedir var bunlar epilator surdum baska carem yok boynumdada var o yuzden almam gerekti. Igneli olunca cok pahali mii?
Nasil secebilirim ki bu konularda bilgim yok.
Soran+1 yılLazer iğneliye göre daha ucuz ama o beni çok ciddi derece de maffetti daha da yayıldı. İğneliyi şans eseri buldum baya da iyi sonuçlar alıyorum çok şükür. Polikistik over varmış sende kadın doğuma gidip ilaç kullanman lazım ve öyle başlaman lazım iğneli epilasyona ya da lazere. şu an kılların nasıl? Sakal şeklinde mi?
Cevap sahibi+1 yılKadin doguma gittim ilac verdi diyetisyene gittim ilaci kullanma kilo ver dedi ilaci biraktim ama kilo veremedim tekrar gittim kadin doguma polikistik iver hastalari zor kilo verir dedi. Ne yapacagimi sasirdim hayata küstüm.
Şimdi kilom 66 boyum 1.65 asiri kilom yok tabi ama normal de değil.
Bende deneyecegim o halde eger carem buysa yaparim. Ben kendimden igrenirken bir erkek bana nasik bakabilir ki?
Evet sakal seklin ve yani naail desem duusn bütun gogsumu gerdanimi ve boynumu kaplamis sekilde.
Okuldaki kizlar anlmislar soruyoalrdi hep yoksa sen orani aliyo musun diye. Babam gormus kac kere gecen agliyodum killarin yuzunden mi agliyosun dedi. Utandim cok. Ne yapayım ki ben ister miyim erkek gibi olmayi? Bende diger kizlar gibi olmak isterim.
Soran+1 yılİnan şu an ben kendimi gördüm sende. Ağlama ağlayınca düzelmiyo inan ki ben de çok ağladım kız arkadaşlarımla bile gezmezdim denize gitmezdim ip askılı giyemezdim. O ilaç kilo yapmış sende biliyorum kilo yapıyo. Ama kullanman lazım hastalık bu biliyorum kilo da hiç iyi bişey değil ama mecbursun o yönden düşün biraz. Şimdi başlarsan maddi manevi tükenirsin. İğneli epilasyon hiç ucuz değil durumun varsa başlamanı tavsiye ederim. Ama ilacınla beraber tabiki. Yoksa bir işe yaramaz iğneli epilasyon
+1 yılHayir ya utanacak ne var bunda tüy sonuc da o kadari herkes de var asla kendine olan. ozguvenden vazgecme..
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama çok hassasım bu konu da çünkü senelerdir bu sorunu yaşıyorum
- +1 yıl
Bak iste ne kadar guzel iyilesmissin sorunun kalmamis ufak tefek seyleri kafana takmana gerek yok
Soran+1 yılBaya takıntılı biriyim deniycem bu dediğini düşünmemeye çalışıcam artık :)
- +1 yıl
En iyisini yaparsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende aynı dertten muzdaribim iğneli epilasyon iyi mi gerçekten? leke kalıyo falan diyolar bende lazer epilasyon yaptırıyorum aslında memnunum ama bitmeyenlere iğneli düşünüyorum
024 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaşağıda ki arkadaş gibiyim bende intahar etmeyi bile düşündüm o kadar sıkıldım ki bu şekilde yaşamaktan saçlarımı bile toplayamıyorum
Soran+1 yıl5Bin harcadım lazere. Ve boynumda kıl yokken boynuma yayıldı sadece göğüs aram da varken göğüs uçlarına yayıldı. Renksiz kılları sertleştirdi ve simsiyah yaptı. 18 yaşındayım ve 4 senedir bu sorunu yaşıyorum. şu an gittiğim iğneli epilasyon sayısı 5 olucak. Ve inan tek bir iz kalmadı ama iğneli epilasyon için iyi bir yer bulunması lazım çünkü çok zor bir iş. Lazer epilasyon gibi değil. Eskiden erkeklerin sakalı gibiydi o kadar sert şu an ince tüy şeklinde yani kollarda ki kıl gibi çıkıyolar
Cevap sahibi+1 yıldoğrudur çok şey duydum bende ama benim ki diod ütüleme lazer başarılı sonuç alıyorum ama 9. seansım oldu anca %60 azalma var ama çenemin altı bitti tamamen olmazsa bende iğneliye başlayacağım 1 sensına ne kadar ödediniz?
Soran+1 yılBenim gittiğim yer dakikası 3 liradan yapıyor. İlk başladığımda 30 liraya iğne aldım bana özel. Yüzüme başladım ilk baş çünkü benim göğüs aramda da var. Neyse yüzümde ciddi derece çok olduğu için 1 saat sürdü 180 lirada seansa verdim. Daha sonra ki seans da yüz+göğüse başladım 290 ödedim daha sonra 230 bu sefer de 180 verdim yüzüm 1 saatten yarım saate göğüsümde yarım saate düştü. şu an yüzümde kıl arıyo yakmak için. Sabır işi canım çok zor bişey ama bu ben çektiğim için bu tarzda sorunları olanı çok iyi anlıyorum.
Cevap sahibi+1 yılnerde yaptırıyorsunuz peki güzellik merkezi mi bir hastane mi ve şehir olarak nerdesiniz
Soran+1 yılGüzellik merkezi gibi bir yer 20 senedir yapıyormuş bu işi aslında pahalı çok pahalı zorluyo beni ama mecburi kurtulmak için gidiyorum. Antalya da yaşıyorum ben
Cevap sahibi+1 yılaşağıda arkadaşın yazdıklarını okuyunca hayrete düşüyorum aynı şekilde ben de sokağa çıkamıyorum ve bu sene üniye başlayacağım fakat benim sorunum kıldan çok ben jiletleme yaptım ve şimdi kıl kökünden dolayı kararma oldu tabi kılların döküldüğü yerde beyaz onları kapatmak için allık sürüyorum hep inanın bıktım artık 3-5 seansta gayet güzel sonuç alınıyor yani öyle mi
Soran+1 yılBu sene allahtan gitmiyorum ben çok takıyorum kafaya bende evden çıkamazdım hep göğsü kapalı tişörtler giyerdim saçlarımla kapatırdım yüzümü. 5. Olucak bu seans anlattığım gibi işte yüzüm. Önceki hali erkek sakalı şeklindeydi sert ve siyah. şu an kolumda ki tüy gibi ince
Cevap sahibi+1 yılben de dondurmayı bile düşündüm ve etrafıma kimseye bu durumumu anlatamıyorum ağlıyorum hep bu derdi çekmeyen bilemez asla birde şey bu iğneli epilasyon seansları kaç ay süreyle oluyor?
Soran+1 yılBen 15 günde bir gidiyorum ama zamanla uzuycakmış seans aralıkları 1 ay falan gibi. İsteğe göre değişiyo o çıktıkça da gidebiliyomuşsun. Ama seansdan sonra ilk 24 saat su değdirilmiyo makyaj vs hiçbir şey yapmıyorum artık. Çünkü zaten ilk 1 hafta hafif sivilceleniyo çok mükemmel derece de hijyenik bakmak lazım
Cevap sahibi+1 yılhadi ya 5 seans 15 gün aralıkla mı gittin? ya diğer lazerin bitmesine 3 seansım kaldı acaba bırakıp iğneliye mi başlasam en azından ben üniye gidene kadar 2-3 seans olur
Soran+1 yılNerde yaşıyosun sen ve nereye gidiceksin üniversiteye? Şimdi diyelim bıraktın lazeri, iğneliye 2 3 seans gittin daha sonra ne olucak? Devamlı şekilde devam ettirmen lazım ki fayda etsin o da var :(
Cevap sahibi+1 yılgerçi o da doğru izmirdeyim ben bartına gidicem 15 gün de çok kısa ama şöyle bir durum da var benim 3-4 seansta biter baya azaldı çünkü benimde
Soran+1 yılİzmirde yaşıyosan önerebileceğim biri var aysel hanım. İnternettn bul numarasını iğneli epilasyon yapan kişi önceden bende izmirde yaşıyodum :)
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum aysel hanımı duydum birde burada karşıyaka da kardelen güzellik salonu var duydunuz mu orayla konuşayım diyorum
Soran+1 yılOrayı ben bilemiyorum şimdi ne desem yala olur. Aysel hanımı biliyorum sadece baya okunanları hakkında yazılanları falan. İyi bir yer bulmalısın kıl gider Allah korusun iz kalır yoksa. Temiz hijyenik ve işinin ehli lazım bu konuda
Cevap sahibi+1 yılbu dediğim yerde 15 senedir açık ve uzun süredir yapılıyo iğneli epilasyon o yüzden güvendim açıkçası bende de polikistik over var kadın doğum hapı kullanıyorum ilaca başladıktan sonra daha fazla dökülmem oldu sanki o yüzden aslında kararsızım şu 3 seansımda bitip öyle mi iğneliye başlasam ya da diyorum gitmeden belki iğneli daha çok toparlar beni yani ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Soran+1 yıl3 Seansın kalmış ama seans aralığı lazerde 1 değil mi? Benim önceden öyleydi çünkü. İlaçda kullanıyomuşsun sen devam et bakalım 3 seans daha. Ondan sonra düşünürsün kalanlar için ama düzenli yapılması lazım ya ondan biraz daha düşün
Cevap sahibi+1 yılevet ayda 1 iğneli de öyle olsaymış yine de gelirdim buraya ama 15 gün az ben yine en iyisi 3 seans devam edeyim kalanlar için iğneliye başlarım olmazsa
Soran+1 yılAma senin nasıl bilemiyorum benim çoktu ben lazerle çoğalttım o yüzden çoktu benim 15 günde bir gittim. Şimdi azalmaya başladılar seans uzuycak. Sen gitsen nasıl olur hiç bilemiyorum yine de bir ilk once 3 seansı bitir
Cevap sahibi+1 yılşimdi şöyle bölge bölge var benim çene altım bitti çenemde çok az bir kısım kaldı ama o kısımlarda çok kıl var ama ben sanıyorum ki iğneliye başlasam 3-4 seansta hallolur olmazsa bir gidip konuşayım da içimde kalmasın bıktım artık 4-5 yıldır bu problemle uğraşıyorum birde iğneliye giderken kılların biraz çıkmış mı olması gerekiyor?
Soran+1 yılTatlım cımbızla tutulabilcek şekilde olması lazım. Bir git görüş aysel hanımla ya da başkasıyla en azından için rahat eder
Cevap sahibi+1 yıltamamdır teşekkürler
Soran+1 yılRica ederimmm :)
Merhabalar 🙋🏻♀️ Bende Antalya'da yaşıyorum. LÜTFEN yer bilgisi verir misiniz? Nerden memnun kaldınız yapan kişinin adı neydi?
00 Yorumla
+1 yılkoca aski bir yikacaksa leyla ile mecnun ne yapsin
03 Yorumla- +1 yıl
duzeltiyorum koca aski bir kil yikacaksa leyla ile mecnun ne yapsin
Soran+1 yılAma çirkin duruyo ya o yüzden düşündüm öyle yani
- +1 yıl
neden cirkin dursun ya sen birkere gicik almissin gozune oyle geliyor oyle hissr giriyorsun esin olacak kisiye orani acip gostere gostere gosterecek degilsin ya oda insan sonucta gicik alacagina care bulmaya calisir :)
+1 yılYoo valla benim icon hic önemli olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bir düşüncen var diğer erkeklere göre vallahi
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılkarşı cinsten bir farkın olmalı bencede :D
00 Yorumla
+1 yılBen olsam intihar ederdım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılutanma ya aldırırsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında