Dün doğru düzgün bi şey yemedim. Aynı şekilde bugün de yemedim, hatta akşam yemeği bile yemedim yani Çünkü canım istemedi. Yemek vardı ama yemedim. Şimdi de midem bulanıyo
Güncellemeler
+1 yıl
Zayıfım ve abur cubur türü şeyler dışında pek bi şey yediğim yok
Bi doktora gorun o sana liste vericek ya da gitme evde kendin duzenli beslen ozellikle bizim gibi yemek yiyemiyen insanlar kahvaltiyi atlar sende kahvalti yemeye calis öglen falan da ceviz fıkfik gibi seyler ye
Bi git işine ya kendisi gıcıklık yapıyor üstüne pişkin yazıyor bide utanmadan. Sormasaydın kardeşim soruyu madem yargılıyosun beni? Kim olduğunu nerden biliyim saklanmışsın gizli hesabın arkasına senin gibi binlerce var ben ne biliyim sen kimsin necisin?
Öldüre bilen gelsin öldürsün hatta sen ismini ver açık adres atayım eywallah baş üstüne canımı alanın canı sağolsun armağanında başı saolsun diyecek sözüm yok.
Bak beni burda öldürmekle tehtit ettin bu 1 ikincisi ben kimsenin takıntılı aşığı değilim üçüncüsü ben şikayet edersem mahkemeye kadar düşersin dikkat et burda laf cambazlığı yapacam derken birde kendini mahkeme de bulma dikkat et karşında çocuk yok senin tamam mı senden rica da ettim engellemen için ama ısrarla yook kendi kendine hangi kafayı yaşıyorsan artık bu sana son son sözümdür eğer engellemesen gereken işlemi ben sana yaparım tehtit etmek öyle kolay değil tamam mi kimse kimseyi tehtit edemez bide sevgilisi ile tehtit ediyor bak hele hak var hukuk var neyin öldürmesi sen hangi alemde yaşıyorsun..
Banane zenginsen bende aşiretim senin gibi etten tırnaktan biriyim çok zengin oldun diye senden korkacak mıyım yani? Ha korktum diyelim geri adım mı atacağım şımarık zengin kızı parasına parasına güveniyor bak Bana ben yüreğime güvenirim anladın mı para falan boş işler onuda geçtim önce insan olmayı öğren anlaşılan sen daha öğrenememişşin herşey para ilede çözülmüyor malesef bunuda kafana not et.
Yaa yerim seni Testimizi başarıyla geçtiniz Sizi tebrik eder öpücüklerimizi takdim ederiz Sizi denemek için bir test yapmıştım sadece Kızdırdık sanırım biraz
yaşının genç olması ileri de senin için yavaş yavaş gelecek bir hastalığın habercisi olamaz mı sence dişlerin gibi ciğerlerin de yağlanmalar gibi veya şeker hastalığı gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yapar yemedikce kendimden biliyorum canın çok istedigi seyleri yemege çalış yedikce yiyesim gelir
Zayıfım
Tost, meyve suyu, makarna, çikolata dışında bi şey yemedim. Midem bulanıyo şimdi de
Bi doktora gorun o sana liste vericek ya da gitme evde kendin duzenli beslen ozellikle bizim gibi yemek yiyemiyen insanlar kahvaltiyi atlar sende kahvalti yemeye calis öglen falan da ceviz fıkfik gibi seyler ye
iştahsızlık yapar halsiz düşersin
Sana sormadım gıcık
Her soruma yorum yapıyosun
Naptın çip mi taktın bana
Beni takip mi ediyosun
E o zaman soruyu neden soruyorsun ki? Yapma dersen ismini ver engelliyim sende kurtul bende.
Of sus sana sormadım
Soru sorarken sana sorucak değilim
Bi git işine ya kendisi gıcıklık yapıyor üstüne pişkin yazıyor bide utanmadan. Sormasaydın kardeşim soruyu madem yargılıyosun beni? Kim olduğunu nerden biliyim saklanmışsın gizli hesabın arkasına senin gibi binlerce var ben ne biliyim sen kimsin necisin?
Benim kim olduğumu gayet iyi biliyosun sürekli peşimdesin
Ne tarz sorular soracağımı da biliyosun
Kasıtlı olarak yorum yapıyosun
Sevgilim var diye hâlâ aklın bende dimi
Ya deli etme beni engelle kardeşim o zaman ben ne biliyim sen kimsin!
Hâlâ merak ediyosun neler yaptığımı
Sen beni deli etme manyak
Sevgilim gelip seni öldürücek böyle beni takip etmeye devam edersen
Pis tamirci
Tek sözüm engelle lütfen rica ediyorum ben engelleye bilsem engelleyeceğim yoksa?
Kes sesini manyak
Ruh hastası sapık
Malllllllllllllllllllllll
Öldüre bilen gelsin öldürsün hatta sen ismini ver açık adres atayım eywallah baş üstüne canımı alanın canı sağolsun armağanında başı saolsun diyecek sözüm yok.
Ya hâlâ benim peşimdesin beni kıskanıyosun
Takıntılı aşıksın
Bıktım senden
Bak beni burda öldürmekle tehtit ettin bu 1 ikincisi ben kimsenin takıntılı aşığı değilim üçüncüsü ben şikayet edersem mahkemeye kadar düşersin dikkat et burda laf cambazlığı yapacam derken birde kendini mahkeme de bulma dikkat et karşında çocuk yok senin tamam mı senden rica da ettim engellemen için ama ısrarla yook kendi kendine hangi kafayı yaşıyorsan artık bu sana son son sözümdür eğer engellemesen gereken işlemi ben sana yaparım tehtit etmek öyle kolay değil tamam mi kimse kimseyi tehtit edemez bide sevgilisi ile tehtit ediyor bak hele hak var hukuk var neyin öldürmesi sen hangi alemde yaşıyorsun..
Peki bunu sen istedin. Sevgilim ve ben gayet zenginiz, arkamız sağlam, baba parası yani anlarsın ya
İkimizin de babaları zengin
Senin neyin var?
Hak hukuk değil 10 bin dolara bakar her şey
Bi bakmışsın hapistesin, alıyosun
"Yalvarırım kurtar beni aşkım"
dersin sonra
Takıntılı aşık
Banane zenginsen bende aşiretim senin gibi etten tırnaktan biriyim çok zengin oldun diye senden korkacak mıyım yani? Ha korktum diyelim geri adım mı atacağım şımarık zengin kızı parasına parasına güveniyor bak Bana ben yüreğime güvenirim anladın mı para falan boş işler onuda geçtim önce insan olmayı öğren anlaşılan sen daha öğrenememişşin herşey para ilede çözülmüyor malesef bunuda kafana not et.
Yaa yerim seni
Testimizi başarıyla geçtiniz
Sizi tebrik eder öpücüklerimizi takdim ederiz
Sizi denemek için bir test yapmıştım sadece
Kızdırdık sanırım biraz
Yüreğini yerim senin 💞
Gerçekten rahatsız oluyorsanız engelleyin lütfen kendim utanıyorum artık keşke atmasaydım diye...
Hayır gerçekten şakaydı
Çok şekersiniz 🍬
Sizi tanımıyorum ama sevdim💞
Güzel bir şakaydı yani ömrüm boyunca unutmam artık.
Abartma 😝
Yapar, kan sekeri duser bas agrisi yapar
Yapabilir tabi , ama aç kalmak iyi bir şey değil
pekala, neden bu kadar abur cubur yiyorsun
Zayıfım, güzelim
Abur cubur yemeyi de seviyorum
pekala, ileri de bu durum senin açından dış görünüşünü etkilemez mi ki?
Yaşım daha çok genç. d
yaşının genç olması ileri de senin için yavaş yavaş gelecek bir hastalığın habercisi olamaz mı sence dişlerin gibi ciğerlerin de yağlanmalar gibi veya şeker hastalığı gibi
Yapar
Yapabilir
Bünyene zarar
kesinlikle yapıyo