Sağlık Aç karnına kola içtim beni öldürr mü? Mockingdick_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ya çok açtım lkfdkjldfs ben de kola içtim ehlds bişey olmaz dimi 2 bardak içtim doyurdu ama midem boştu yani öldürür mü dlkdsjf Güncellemeler+1 yıl Affınıza sığınarak üçüncü bardağı koyuyorum çok açım hsdgsg Aç karnına kola içtim beni öldürr mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Coss diye temizler o simdi içini porçöz gibi. Hemen birşey yapmaz ama sürekli aç karın aiçersen miden delinebilir. Dikkat et. 2 1 Yorumla Mockingdick_ +1 yıl ha iyi bari skdsjkhds Yorumla
şakayıksever Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Ben bir fatiha kopyalıyorum şimdiden gelen giden okusun o zaman 1 5 Yorumla Mockingdick_ +1 yıl hahahdshas teşkkürler belki cennete giderim sdfdsf Yorumla şakayıksever +1 yıl İnşallah kurtarabildiğimiz yerden artık Yorumla Mockingdick_ +1 yıl belki bayramlarda gidebilirm sdfhdskjh Yorumla şakayıksever +1 yıl Şimdi espri yapacağım da cehennem sıcaktır😂 Yorumla Mockingdick_ +1 yıl kjkfd Yorumla
beyindoktoru Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Kolayı içtiğiniz anda beyin ölümünüz gerçekleşti maalesef. Üzgünüm... 2 2 Yorumla Mockingdick_ +1 yıl hahaksjdhajasd skjdhsa aynen o şekil hissediyorum zaten kjsfdsh ama çok mutluyum yaaaaa Yorumla beyindoktoru +1 yıl Jshsjjsjsjsndjsndjs Yorumla
Alp8eren Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl https://youtu.be/M0JxrqE5644Sonuç... 0 1 Yorumla Mockingdick_ +1 yıl ajclvkvhkl Yorumla
mortisetvita Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Rahatsız edebilir. Bir keresinde aç karna kola içmiştim, midemde yanma olmuştu. 1 2 Yorumla Mockingdick_ +1 yıl zaten ne zaman kola içsem başım ve kalbim ağrıyo sjfsjd toplamda 5 bardak içtim zaten hayatımda kdfhsdjh hhahahah Yorumla mortisetvita +1 yıl :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Öldürmez süründürür ama sen bu zekayla fazla yasamazsın zaten 😂😂 1 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Sağlık konusunda 663 cevap paylaştı. Düşündüğün kadar çabuk degil en azından 😉🤣 1 1 Yorumla Mockingdick_ +1 yıl hahahah yok çok içen biri değilim de karnım açtı işte dfdskfljds Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Sağlık konusunda 770 cevap paylaştı. En fazla yanma ya da ağrı falan olur 1 0 Yorumla
Biturverseneknkbe Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 72% +1 yıl Her sabah içiyorum henüz hiç ölmedim 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. dizanteri olursun büyük ihtimalle 0 2 Yorumla Mockingdick_ +1 yıl ohaaaa yavaşş aldasklj hahsakjda Yorumla badarbungaa +1 yıl veba da olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Coss diye temizler o simdi içini porçöz gibi. Hemen birşey yapmaz ama sürekli aç karın aiçersen miden delinebilir. Dikkat et.
ha iyi bari skdsjkhds
Ben bir fatiha kopyalıyorum şimdiden gelen giden okusun o zaman
hahahdshas teşkkürler belki cennete giderim sdfdsf
İnşallah kurtarabildiğimiz yerden artık
belki bayramlarda gidebilirm sdfhdskjh
Şimdi espri yapacağım da cehennem sıcaktır😂
kjkfd
Kolayı içtiğiniz anda beyin ölümünüz gerçekleşti maalesef. Üzgünüm...
hahaksjdhajasd skjdhsa aynen o şekil hissediyorum zaten kjsfdsh ama çok mutluyum yaaaaa
Jshsjjsjsjsndjsndjs
Sonuç...
ajclvkvhkl
Rahatsız edebilir. Bir keresinde aç karna kola içmiştim, midemde yanma olmuştu.
zaten ne zaman kola içsem başım ve kalbim ağrıyo sjfsjd toplamda 5 bardak içtim zaten hayatımda kdfhsdjh hhahahah
:D
Öldürmez süründürür ama sen bu zekayla fazla yasamazsın zaten 😂😂
Düşündüğün kadar çabuk degil en azından 😉🤣
hahahah yok çok içen biri değilim de karnım açtı işte dfdskfljds
En fazla yanma ya da ağrı falan olur
Her sabah içiyorum henüz hiç ölmedim
Malesef Tanrı seni kutsasın
dizanteri olursun büyük ihtimalle
ohaaaa yavaşş aldasklj hahsakjda
veba da olabilir
Allah babaya dua et
Okurken midem yandı