Arkadaslar bel simidi sorunum var erimiyo ne yapsam ne etsem aglicam sinirden dokundukca yag kutlesi geliyo elime kendimden nefret ediyorum lutfen yardimm
Bel simitlerinden biktim?
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bazı mavi üyeler özele çağırıp ordan şifa dağıtacak sanki yaz işte burdan özel ne alaka. kız gizli üye olarak sormuş demek ki istemiyor görülmek akbabalar. Neyse kızdım sahiden kusura bakma, tam o bölgeye streç film sar sıkı sıkıya çık yürüyüş yap ağır bir spor değil günlük yap bunu banyoda çıkardığında onu nasıl terlediğini göreceksin çok faydası var
Rica ederim. Eğer dışarı çıkmaya üşeniyorsan yürüme alanı pek müsait değilse aç you tubeyı Leslie Sansone yaz o kadınla hareket et. 30 dk lık ve 45 dk lık bölümleri var çok neşeli hiç sıkılmadan yapıyorsun onunla bu süreden sonra 2 km ya da 5 km yürümüş gibi kalori yakıyorsun süper bence. Hem evindesin hem de yağlar gidiyor. Başlamadan önce o bölgene streç filmi sar sıkı sıkıya başka leslie ile hoplayıp zıplamaya resmen vucudundan suların aktığını göreceksin. Ben 7,5 kilo verdin hepside üstten gitti. Bel göbek kalmadı
Bel incelden korse giy ve bir hafta gibi yeme içmenin bir tık azalt yağlar belden gitsin sonra sürekli olarak korse kullan yemene içmene dikkat etme zorundalığın olmaz hem de o simit denilen şeyden kurtulursun anlaşılan başka fazla kilon yok rahat verebilirsin 3 4 kilo değildir yine de korse kilo vermeden çom toparlar. Bir hafta korseye uyum sağlamak için yemene içmene dikkat et sonrası kolay.
İsmini bilmiyorum hazırlıksız yakalandım☺ bel incelten olarak geçiyor 9 simli olanlar etkili ve esnek olmadığı için bel çevresindeki yağlara baskı yapar. Bel ölçünüze uygun alırsanız bır tık küçük alırsanız daha iyi sonuç elde edersiniz yağlar gitdikten sonra kullanış kolaylığı sağlar.
Bölgesel zayıflaya bilirsin ya da yağ çekme işlemi vardı liposaksin mıydı neydi o yolları deneye bllirsin moralini bozma lütfen zamanla bu gayret ile gidersen eminim istediğim fiziğe lavusacak sin
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sonunda ilk defa biri kotu bi yorum yapmadi ben zaten uzgunum insanlar cozum bulcagi yerde dalga geciyo of
hiç karbonhidrat alma diyete alıştıkça 8 saat yeme aralığını düşür oruç saatini uzat imkanın varsa egzersiz de yapabilirsin bunları uygulayınca illa ki kilo veriliyor
Hiç bir makine bunu alamaz öncelikle sen şekeri yüzde yüz bırakacaksın ekmeğide bırakacaksın sadece kepek ekmeğine başlayacaksın ve spor yapacaksan ötesi zaten olmaz
Iliskim olmuyor derken evli degilsiniz dimi? Ben zaten evliligi bekliyom ilk o zaman girerim, hani benim icin bir problem bile olmazdi bu, ama bazilari da aceleci sizin gibileri mesela hahahah
Kilolusun ileri derecede yemeden hareketsizlikten yag tulumu olmussun ve özellikle yanlarda toplanmiş ayrica catlaklarda oluşmus yani dedigime gelmezsen boyle gider
Tabi ki çok kötü gözüküyorlar 🤦♀️ Kendine bir mesafe seç ve gidiş gelişle birlikte toplam 2 saat olsun ve bol bol su iç ayrıca kilo aldıracak şeylerden de uzak dur 🥺
Ahahahaha evet bende guldum onlari gorunce, lakin hicbir sey senden degerli degil unutma ve herseyin bir cozumu var :) Bir de tayt giydigin icin ekstra ortaya cikmis yan taraflar ondan