Yaklaşık 2 aydır falan vücudumun her yeri çok kaşınıyor. Ellerim kollarim, bacak, kasık bolgesi ve ayaklarımda bu gibi sivilce gibi seyler çıkıyor kaşıdıkça kanıyor. 1 hafta sonra hastane randevum var. Sizce nedendir bunlar
Bitmeyen vücut kaşıntısı ve sivilce benzeri şeyler neden cikar?
selenyum ve quercetin zengini besinleri artır kasıntı geçer, örnegin kuru sogan. hatta takviye alsan iyi edersin, C vitamini alımını da artır meyve çok tüket unlu mamülleri azalt. sebze yemekleri, yogurt ve yumurtayı artır
Ben bir doktor değilim ama hastanede gönüllü olarak çalışdım bu sizin kanınızdan kaynaklanıyor olabilir viatmin yetmezligi var sanırım ancak böceklerden de kaynaklanıyor olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
selenyum ve quercetin zengini besinleri artır kasıntı geçer, örnegin kuru sogan. hatta takviye alsan iyi edersin,
C vitamini alımını da artır meyve çok tüket unlu mamülleri azalt. sebze yemekleri, yogurt ve yumurtayı artır
elma kabugunda da quercetin yüksek bilgin olsun
Uyuz olabilir ya da tahta kurusu, bocek vb den dolayi olabilir, kaninla ilgili olabilir doctora gorun
herşey olabilir
ciddi sorun olmalı
uyuza falan benzemiyor
Alerji decektim ama baska bileye benziyo gibi cildiyeye göster
Ben bir doktor değilim ama hastanede gönüllü olarak çalışdım bu sizin kanınızdan kaynaklanıyor olabilir viatmin yetmezligi var sanırım ancak böceklerden de kaynaklanıyor olabilir
Kanınızda bir problem olabilir
Pruri Med. Kaşıntıya karşı krem al iyi gelir.
Stres
Egzema olabilir mi
uyuz olmuş olabilirsin
Cildiyeye gitsene kardeşşş