Diğer Dün Beyin Mr Çekildim Filmleri İnceleyim Dedim Meraktan Beyaz Nokta Kafama takıldı ne olabilir bu? kaansert1229 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dün Beyin Mr Çekildim Filmleri İnceleyim Dedim Meraktan Beyaz Nokta Kafama takıldı ne olabilir buBir fotoğrafta var birinde yoktur Normal birşey mi bu acaba?Tahminlerinizi alayım Dün Beyin Mr Çekildim Filmleri İnceleyim Dedim Meraktan Beyaz Nokta Kafama takıldı ne olabilir bu? Cevapla Film Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İlk defa mı mr çekildin a q 0 3 Yorumla kaansert1229 +1 yıl 😂 2. Ama hala acemiyim fkfkfkfkfk1. Temizdi 2. Yide ben inceledim bu beyaz nokta gözüme çarptı ne olabilir bu normalmi yani Yorumla dudunmubeni +1 yıl Ne bilem bişey değildir yav ne olcak videosunda da oynatırken her karesinde aynı görünmüyor küçücük bi nokta anasını satayım ne olabilir benden daha takıntılı insanlar da varmış demek:d Yorumla kaansert1229 +1 yıl Merak da var bende ayriyetten çok anlıyor gibi açmış sonuçlara bakıyorum işte 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sadece o kadar beynin varmış 😔 0 7 Yorumla kaansert1229 +1 yıl Kanka dndjdjdj😂😂😂 orası beyin değilki beyincik dkdkkddkdkfk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek o kalmış işte onuda kaybetme jzid9fogg Yorumla kaansert1229 +1 yıl Ahhahashsh sabah sabah iyi güldürdün😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eyvallah geçmiş olsun zeki biri olmasaydın espriye küfürlü cvb verirdin ve espiri olduğunu anladin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen o minicim noktayı nasıl küçük işaret koydun helal olsun başkası olsa kafayı komple işaretlerdi zidkxixkcoco Yorumla kaansert1229 +1 yıl Fkkffkgk 200x zoom yaptım gözüktü sonra koydum belkit doktor bile göremez onu orda flflf😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Llghgjjufcbhh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlk defa mı mr çekildin a q
😂 2. Ama hala acemiyim fkfkfkfkfk
1. Temizdi
2. Yide ben inceledim bu beyaz nokta gözüme çarptı ne olabilir bu normalmi yani
Ne bilem bişey değildir yav ne olcak videosunda da oynatırken her karesinde aynı görünmüyor küçücük bi nokta anasını satayım ne olabilir benden daha takıntılı insanlar da varmış demek:d
Merak da var bende ayriyetten çok anlıyor gibi açmış sonuçlara bakıyorum işte 😂
evham yapma bence bişey yoktur
Sadece o kadar beynin varmış 😔
Kanka dndjdjdj😂😂😂 orası beyin değilki beyincik dkdkkddkdkfk
Tek o kalmış işte onuda kaybetme jzid9fogg
Ahhahashsh sabah sabah iyi güldürdün😂😂
Eyvallah geçmiş olsun zeki biri olmasaydın espriye küfürlü cvb verirdin ve espiri olduğunu anladin
Sen o minicim noktayı nasıl küçük işaret koydun helal olsun başkası olsa kafayı komple işaretlerdi zidkxixkcoco
Fkkffkgk 200x zoom yaptım gözüktü sonra koydum belkit doktor bile göremez onu orda flflf😂😂
Llghgjjufcbhh