Sizce yapy zeka filmlerde legecrcekmi bu alttaki filmi yapy zeka yaptı?

BATMAN: BAYKUŞLARIN PENÇESİ (BÖLÜM 1)
​SAHNE 1: GOTHAM SOKAKLARI - GECE
​Şehir kaotiktir. BATMAN (Bruce Wayne), bir ara sokakta köşeye sıkıştırdığı bir suçluyu sorgulamaktadır. O sırada havada bir ıslık sesi duyulur.
​Aniden, çatıdan aşağı BAYKUŞ MASKELİ gizemli bir figür (PENÇE) iner. Batman daha ne olduğunu anlamadan, Pençe elindeki bıçakla suçluyu herkesin gözü önünde infaz eder.
​BATMAN:
(Şaşkın ve öfkeli)
Dur! Ne yapıyorsun sen?
​Pençe cevap vermez, sislerin içine karışarak duman gibi kaybolur. Uzaktan polis sirenleri duyulur. Batman suçluyu ambulansa bırakır ve hızla olay yerinden uzaklaşır.
​SAHNE 2: BATMAĞARA - GECE
​Bruce, maskesini çıkarmış, bilgisayar başında kayıtları incelemektedir. ALFRED elinde bir tepsiyle yaklaşır.
​ALFRED:
Televizyonlar sizin bir adamı infaz ettiğinizi söylüyor, efendim. Şehir sizden korkmaya başladı.
​BRUCE:
(Ekrana bakarak)
Ben yapmadım Alfred. Bak buraya... Gölgenin içinden biri çıktı. Bir baykuş...
​SAHNE 3: GOTHAM ÇATILARI - GECE
​Batman, gizemli katilin izini sürerken çatıların birinde o baykuş elbiseli adamı görür. Kovalamaca başlar. Pençe, imkansız bir yükseklikten aşağı atlar ve sanki hiç var olmamış gibi kaybolur. O sırada polis helikopterleri Batman’in tepesinde belirir.
​POLİS TELSİZİ:
Hedef görüldü! Katil Batman çatıda! Ateş serbest!
​Batman, polisle çatışmaya girmemek için bir gaz bombası patlatır ve karanlığın içine dalar.
​SAHNE 4: GOTHAM YERALTI / KANALİZASYON - GECE
​Bruce, araştırmaları sonucu "Baykuşlar Divanı" adında eski bir efsaneye ulaşır. İzler onu kanalizasyonun derinliklerine götürür. Batman bir tünele girer ama girdiği anda arkasındaki ağır metal kapı kapanır.
​BATMAN:
(Kendi kendine)
Bir tuzak...
​Batman devasa, beyaz mermerlerden yapılmış bir LABİRENTİN içindedir.
​SAHNE 5: BAYKUŞLARIN LABİRENTİ - (5 GÜN SONRA)
​Zaman algısı bozulmuştur. Batman sakalları uzamış, zırhı parçalanmış ve açlıktan bitkin düşmüş haldedir. Duvarlarda Gotham'ın eski ailelerinin fotoğrafları vardır. Batman halüsinasyonlar görme
Güncellemeler
4 ay
Ve bu çizgi roman yad bir film olsa 10 üzerinden kaç veririsinz
Sizce yapy zeka filmlerde legecrcekmi bu alttaki filmi yapy zeka yaptı?