Sağlık Regl olmaktan nefret ediyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Regl olmayı istemiyorum regl olmak bana azap gibi geliyor Benim gibi nefret eden bayanlar var mı Regl olmaktan nefret ediyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Dumanemre Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 84% +1 yıl Anladığım kadarıyla regl olunca ağrım çok instragramda ezber bozan kadınlar sayfası var bir ped var ağrı mantar düzensizlik vb şikayetleri bitiriyormuş 0 0 Yorumla
Yikikiz34 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Reg olmak eveğt azap gibi ama sağlıklı bişey 2 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 422 cevap paylaştı. ama yapacak birşey yok 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Yani siz erkeksiniz nerden bileceksiniz Yorumla FitGenç2 +1 yıl ya biliyorum demedim zaten yapacak birşey yok kadının doğası bu Yorumla Soran +1 yıl Aynen mecburuz katlanicaz Yorumla FitGenç2 +1 yıl E biraz öyle ama bunu hafif geçirmenin yöntemlerini bulmalısın işte Yorumla Soran +1 yıl Yöntemleri biliyorum ağrı kesici kullanıyorum işe yarıyor Yorumla FitGenç2 +1 yıl o zaman azap gibi gelmemeli Yorumla Soran +1 yıl Saygı duyarım görüşünüze Ne kadar ağrı kesici kullansanizda rahatsızlık veriyor Yorumla FitGenç2 +1 yıl Ya tabi ki bir kadının acısını anlamak zor ama bende bildiğim kadar sadece yorum yapabiliyorum Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim yorumunuz için 😊 Yorumla FitGenç2 +1 yıl Rica ederim ne demek ya :)) Yorumla
ohaGİZEM Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ben regl olduguma seviniyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de üzülüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anladığım kadarıyla regl olunca ağrım çok instragramda ezber bozan kadınlar sayfası var bir ped var ağrı mantar düzensizlik vb şikayetleri bitiriyormuş
Reg olmak eveğt azap gibi ama sağlıklı bişey
ama yapacak birşey yok
Yani siz erkeksiniz nerden bileceksiniz
ya biliyorum demedim zaten yapacak birşey yok kadının doğası bu
Aynen mecburuz katlanicaz
E biraz öyle ama bunu hafif geçirmenin yöntemlerini bulmalısın işte
Yöntemleri biliyorum ağrı kesici kullanıyorum işe yarıyor
o zaman azap gibi gelmemeli
Saygı duyarım görüşünüze
Ne kadar ağrı kesici kullansanizda rahatsızlık veriyor
Ya tabi ki bir kadının acısını anlamak zor ama bende bildiğim kadar sadece yorum yapabiliyorum
Teşekkür ederim yorumunuz için 😊
Rica ederim ne demek ya :))
Olsan dert olmasan bir dert..
Ben regl olduguma seviniyorum
Ben de üzülüyorum
Öyle düzensizlikler oluncada olmak istiyorum ama
Evet var