Merhabalar 15 gün arayla 6 tane B12 ve D vitamini iğnesi olacağım kalçadan acıtır mı o ilacı verirken yakma olur diyorlar bazıları ama ne kadar hissedersin o yakma hissi neye benzer yardımcı olursanız sevinirim
Devit 3 d vitamini ve Vitakobal 1000 mcg B12 vitamini Dodex sanırım reçete de öyle yazıyor
bunlar enjeksiyonlar
Devit 3 d vitamini ve Vitakobal 1000 mcg B12 vitamini Dodex sanırım reçete de öyle yazıyor
bunlar enjeksiyonlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dodex ben de vurdurdum ve hiç acıtmıyor. Tabii iğneyi yapan hemşireye de bağlı bu ama genel olarak hissetmiyorsun bir şey.
peki sarı ve kırmızı enjekiyonlar arasında fark var mı 5 kırmızı 1 sarı var bende sarı daha çok yakıyormuş sanırım
Benim kullandıklarım kırmızı idi ve sarı yoktu hiç.
senelerdir zaman zaman b12 iğnesi vurulan biriyim. ilk zamanlarda hafif yakma hissi oluyordu ama zamanla alışıyorsun. acıtmıyor
sarı mı kullanıyodunuz kırmızı mı peki
Hayır acımıyor. Aşı değil, yakma yapmaz. İğnenin girmesi sadece normal derecede acıtıyor.
anladım peki sarı ve kırmızı enjeksiyonlar verdi bana sarı daha çok yakıyormuş sanırım?
kırmızı da bişey hissetmiyor muşuz
D vitamini iğnesi sarı oluyor, b12 kırmızı. D vit olmadım hiç o yüzden bilmiyorum.
Acımıyor çok ben 20 tane olmustum
peki bende 5 kırmızı 1 tane sarı var arasında fark var mı sarı daha çok yakıyormuş sanırım?
Bir tek o açılmıyor
Kırmızı ise acıtmaz sarı ise siker siker
5 kırmızı 1 sarı var
çok mu kötü ya sarı ne farkı var ki :d