AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
normal onlar kayar goruntu 3 boyutlu kemik fazli ve doku bazli cekmis daha ne istiyorsun
normal bir beyin ct
Kaymiyor 5 tane görüntü var sadece beyin içi yok sadece dışarıdan görünüşü var ya içinde birşey varsa iç kısmı çekmemişler 5 tane görüntü var ve görüntülerin üzerin tıklayınca açılmıyor büyümüyor seri yüklenemedi yazıyor
goruntuler daha dusmemisdirnnormalde tiklayinca acilir
normalde kayar
noldu sikayetin neydi ben radyoloji teknikeriyim az cok anlarim
bu kadar taktin goruntulere 😂
Dusmemesi imkansız 3 4 sene oldu cektireli
4-5 seneden beri geçmeyen baş agrım var onun için bu tomografiyi cektirmistim ama yakın zamanda e nabıza girince fark ettim bunu ve açılmıyor 8 9 ay öncede emar çekildim temiz dendi ama e nabızda emara ait hiç birşey yok tomografideki gibi görüntü bile yok tek bu tomografi çıkıyor emar çıkmıyor o nedendir
Ve baş agrım 4 5 seneden beri devam ediyor özellikle şakak kısımlarım daha öncesinde hiç baş ağrısı çekmezdim baş agrım şu şekilde başladı ilk başlarda başımı aniden cevirdigim zamanlar çıt sesi geliyordu o bölge uyuşuyordu basım dönüyordu kaynar su dökülür gibi oluyordu dilim uyuşuyordu bir süre sonra o geçti sonrada her yürümemde çıt çıt diye ses gelmeye başladı sonra oda geçti bir gün duşa girdim çıktım baş agrım öyle başladı 4 5 seneden beri ara ara ağrıyor geçmek bilmedi ama diğer şeyler tamamen geçti çok şükür ses gelmesi kaynar su dökülmesi gibi şeyler olmuyor ama arada bir dilim uyuşuyor gibi belki bu psikolojik olabilir ama bas agrım bir türlü geçmek bilmedi 1 hafta falan ağrıyor sonra bir süre geçiyor tekrar başlıyor hep böyle ama emar tomografi eeg temizdi o zaman neden ağrıyor yanlis mi bakıldı veya çekim mi yanlış olmuş olabilir
cekimde bir hata yok arkadas cok iyi almis resimlerden anladim
bas agrisina gelince psikolojikte olabilir gercek bir agrinizda olabilir
ama tahliller temizse buyuk ohtimalle psukolojik insanlar anidrn basini crvirdiginde boyun kutlemesi normal
dediginiz gibi duslardan sonra iyi kurutamiyosaniz basibizi oda yapat tahlilleriniz temizse korkulacak bir sry yok
ve su siralar pandemi var uzak durabilin hastanelerden cunku
coviddin bylasma nokyasi biz bile cekiniyoruz insanlardan
Haklısınız ama 4 5 seneden beri geçmeyince şüphelendim bide dil uyuşması oluyor arada bir ama kafaya çok taktım belki ondandır 😄 ağrıda zaten şakalardan aşağılara doğru oluyor ama saç dillerimi elleyince acıyor o neden olur 😄
egzama bendede var 😂
hepimuzin basi agriyor korkma strese girince insan oluyor bas agrisi
Egzama yok ki bende 😄
Tomografide neden 5 tane görüntü var beyin içini çekmemiş dimi 😄
sac diplerinub acimasi yara olmasi ya da kabuk atmasi ondandir
cekmisde goruntuler gitmis 😂 bozulmus guzelde cekmis
Görüntüler gittiyse çektiğini nerden biliyorsunuz tek beyin var içi yok ki 😄
ama sistemsel dikintudan gostermiyor eger beyin icini cekemesr ordski bazi goryntuleti alamaz
Belki sadece bu kadar almıştır bazı yerleri almamıştır olamaz mi
simdi size bunu acmak isterim detaylicada anlayamaya bilirsinuz
Anlarım ben 😄
elmayi yukardan asagi dilim dilim yatay kesitler halinde ceker ama biz ona o goruntuleri kullanarak derizki yandan ve arkadan one dogru goster deriz bu yuzden ismi biligisiyarli tomogradir
yandan ve arkadab kesit alamazdik yani gorynu
ve kesitleri duzgun almiski hic bir yeri kacirmamis ve kesmemis
Yani her yerini çekmiş dimi atlamamış bir yer
evet ama muhtemelen hastanenin arsivinden silinmistir e nabiz o yuzden seri yuklenemedi diyordur
Sonuca baktığınızda görünürde kötü birşey var mı
yani korkulcao bisi yok emin olabilirsiniz bu isi , dort yildir yapiyorum 🙂 guvenebilirsiniz
valla ordaki resimlerdr bisi goremedim eger kayar seklinde gorebilsem detaylica incelerdim
Altlarda beyaz şeyler var onlar ne peki 4 ve 5. Fotoda
kafatsi ve omurilik baslangici 😨
Ama şu an gördüğünüz kadarıyla kitle gibi şeyler yok yani dimi 😄
beyazliklar kemiktir 🙂
yok yok korkulcak bisi yok
23 yaşındasınız ve 4 seneden beri bu mesleği yapıyorsunuz
siz muhtemelen kendinize takinti yapmissiniz sizinku muhtemelen psikolojik
evet 19 sony 20 baslangici lisrden girdim ben
saglikciyiz yani
Hmm Anladım ama görüntü 5 tane değildir daha fazladır sadece e nabızda çıkmamıştır dimi
kesinlikle oyle size buny aciklamak baya yordu ama olsun 🙂
hastalarin aklinda soru isareti birakmam yarinda ise gitcem ama yardim edeyim kuruntunuzdan kurtulun diye
yazdim
Hastalik hastasiyim panik atak var çok takıntılıyım kusura bakmayın 😄 çok sağolun
Meslek neydi sizin ya😄
ah ah ilk sevgilimde oyleydi ne zaman sevgili olduk 360 derece dobup beni mahvetti o kisiyi taniyamadim
radyoloji teknikeri
Hakkınızı helal edin ya çok uğraştirdim
yaz arastir istiyorsan kimligimide vereyim mezunoyetimide inan 😂
yok yok estafurullah biso oldumu yazin seve seve cevaplarim
takiluyorum ciddeye almayin amacim. insanlara yardim. etmek
bu yuzden srctim bu meslegi
Çok sağolun ya içimi rahatlattiniz baya 😄 neyse çok tuttum daha fazla tutmiyim 😂 size şimdiden kolay gelsin
🙂 ne demek biz gunde sizin gibi kac insanla karsilasiyoruz soz gene iyisiniz sizden beterleride var 🙂
Bende beterimde bu yine iyi halim 😂 son birşey sorcam radyoloji teknikeriyim dediniz ultrason mu sizin yoksa tomografi emar falan mi belki saçma oldu bu soru bu şeylerden anlamadigim için 😄
soze tavsiyem bir kardes tavsiyesi biraz rahat olmaya calisin ne sikip kendinizi bir is yaparsiniz sizi hem strese sokar jemde o isten verim gelmez ama rahat olursaniz hem verimli hemde sagliginiz her zaman iyi olur
rotgen tomo emsr ucundede cekim yapiyoruz
Haklısınız çok doğru söylüyorsunuz artık öyle yapmaya caliscam
rahat olun relax olmaya gsyret edin aklimiza takilan bir sey olursa yazin cevaplsrum
Çok teşekkür ederim sagolun :)
ne demek biz saglikcilar sizler icin vsriz ha biz robotmuyuz hsyir bizde stresli oldugumuz sinirli oldugumuz zamanlar cok oluyor ama isimize katmiyoruz ki insanlara en iyi srkilde yardimci olalim 🙂
emin olun su kisacik hayatta neler yasadim ama pes etmedim hic bir zaman
basarabilecegimden yapabilecegimden kazanabilecegimden
Sizin gibi çalışanların olmasi çok güzel birşey Allah sizleri başımızdan eksik etmesin çok zor sizinde işleriniz Allah yardımcınız olsun
hic taviz vermedim
hic bir is zir degildur yeterki sevdikten sinra herkes yapar
Orası öyle tabi
neyse kendinize cok iyi bakin boyle seyleri taimayin herkesin basi agruyor herkesin kemikleri kutluyir herkes yoruluyor
bu sozymu unutmayin
Haklısınız sagolun sizde kendinize çok iyi bakın iyi geceler
dunyaya tek kendi bakis acinizdsn bakmayin bir cok acidan bakarsanizki zaten panik atsgi yenersiniz empati kurmaya calisin