- canped mesane pedi
illa ki bir rahatsilik hastalık mı olmalı bunu kullanmak için yoksa normal bir günlük ped yerine de kullanılabilir mi veya
bununla beraber dışarı çıkılabilir mi fikriniz nedir canped mesane pedi hakkın da
benfenasi sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Selamlaar 🙌
Ben de Canped Mesane Pedi kullanan biri olarak bu deneyimimi paylaşmak istedim. İlk başta ben de biraz tereddüt etmiştim, acaba normal bir günlük ped yerine kullanılabilir mi diye. Ancak kullandıktan sonra gördüm ki, gerçekten rahatlık sağlıyor ve dışarı çıkarken de kendimi güvende hissediyorum. Mesane kontrolü ile ilgili bir sorunum vardı ve Canped Mesane Pedi sayesinde bu sorunu kolayca atlattım.
Günlük hayatta normal ped yerine de rahatça kullanılabilir ve herhangi bir rahatsızlık hissetmiyorsun. Kısacası bu ped sayesinde hem rahat hem de güvende hissediyorum. Denemeyi düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. 🌸
Dedem için bez şeklinde olanlardan aldık hastane giderken ve gece kullanıyor mesane pedi de dışarı çıkarken kullanabilirsin WC yoksa filan iş görür bir tane belki yetmeyebilir
Canbebenin mesane pedi güzel etrafımda kullananlar var, memnunlar hasta değiller ama 40-50 yaşlarındalar ve damlamalara karşı iyi hatta WC yoksa pede yapıp atıyorlar
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?