Arkadaşlar gözümde arpacık çıktı yaklaşık iki iki buçuk aydır geçmedi bir türlü. Ilık çay ile tampon yaptım sarımsak suyu sürdüm biraz indi şişliği fakat geri büyüdü. Bir süre ellemedim uçlandı sıktım yine biraz küçüldü ama göz kapağımdaki top gibi kökleri bir türlü geçmedi bir kez daha sıktım geçenlerde ama o kökleri bir türlü geçmiyor ilk günkü büyüklüğünde hala. arpacıkla ilgili bilgisi olan krem vs bilen varsa yardımcı olabilir mi bıktım artık çok çirkin:(((((
Cevabın nedir?
Doktora gittin mi gitmediysen git damla veriyor bende 2 ay uğraşmıştım anca geçti. Lens kullanıyorsan sakın takma ve makyaj yapma ayrıca doktor temiz havluyu sıcak suya batırıp gözüne tampon yapmanı öneriyor onu da mutlaka yap. Sıcak iyi geliyor küçültüyor.
04 Yorumla- +1 yıl
eyeliner sürmüştüm üstüne:p hemen geçse ya hemen iki günde geçiren bir şey yok mu:(
- +1 yıl
bir haftadır da her gün ağlıyorum:D ay neyse doktora gideceğim teşekkürler çok:)
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Sıkmakla büyük hata yapmışsın göz bu oyuncak değil, aile hekimine bile gitsen bir göz damlası verirdi. Verdiği göz damlası birkaç kere kullanınca tamamen geçiyo. Uzun süre geçmezse küçük bir operasyonla alıyolar
03 Yorumla- +1 yıl
anladım doktora gideceğim en kısa zamanda
- +1 yıl
Geç kalmışsın daha da geciktirme
- +1 yıl
Teşekkürler geçmiş olsun :)
- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
neden doktora gitmedin. arpacık önemliymiş ya. bende de çok çıkıyo. gecenin biri bile olsa çıktığı anda hemen acile koşuyorum. merhem felan yazıyo. damlasıda var. 2 güne geçiyo. hemen doktora git. göze zarar veriyormuş diye duydum.
03 Yorumla- +1 yıl
yaa... anladım.. benim de bu günlerde gözü m sulanmaya başlamıştı ondan mıdır hiiiii
- Cevap sahibi+1 yıl
yarın bir doktora git. bişey olmaz ama ilaçlarla hemen iyileşsin. niye bu sıkıntıyı çekiyosunki. geçmiş olsun.
- +1 yıl
teşekkürler
yok sanırım abimde sıcak nemli bez koyuyordu çıkınca bende de oluyor nadiren birkaç saat duruyo geçiyo
02 Yorumla- +1 yıl
iki aydır var sıcak çayı denedim güzel geçirdi fakat gözüme dokundukça tekrar çıkıyor ilk defa arpacık çıkardım:(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
- +1 yıl
2,5 aydir gecmediyse ameliyat gerekir kroniklesmistir, ilk olustugunda terramisin tarzi bir merhem kullanman gerekirdi
01 Yorumla- +1 yıl
thiocilline kullandım ama düzenli kullanmadım
- +1 yıl
ılık çay bende işe yaramıştı ama seninki ciddi olabilir , göz doktoruna gözüktünmü?
01 Yorumla- +1 yıl
hayır yahu sıra aldım da gitmeye üşendim :P
- +1 yıl
Anne sütü bulursan onu kullan benimde öyle alerjimden dolayı gözlerim hastalanıyo doktorun verdiği ilaçlar fallan pek bir işe yaramıyo anne sütüyle hemen iyleşiyo iki kez kullanınca düzeldi
00 Yorumla kremle geçmez o, doktora gidip küçük bir operasyon geçirmen gerekli ki, olduktan sonra bile tekrar etme ihtimali var
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
arpacık olduğuna emin misin benim de göz kapağımda vardı doktora gittim arpacık değilmiş. oraya bir iğne vurdu kuruttu bir aletle şimdi geçti...
02 Yorumla- +1 yıl
ondan da değilim vallahi doktora gitmedim ah salak kafam
- Cevap sahibi+1 yıl
doktora git hatta mümkünse özele git. daha fazla oynama onunla ;)
pilavmı
02 Yorumla- +1 yıl
lütfen bilgisi olmayan yazmasın...
- +1 yıl
Tükürüyğm geçer xd
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi