arkadaşlar ben 1.70 boyundayım erkek akdasm 1.68 bnde çok az kısa sizce dışardan nasıl görunuruz komik durum olurmu yakışma durumu yani beni aydınlatmanız gerekk :(
Sorunmu sizce yardım edin :(
Sorunmu sizce yardım edin :(
Bizim dememize göre erkek arkadaşının boyunu mu uzatacaksın; ya da kendi boyunu mu kısaltacaksın veya başkalarının seni nasıl gördüğüne göre sevgilinden ayrılacak mısın? Bunların cevabı evet ise, ondan ayrıl.Bunların cevabı hayır ise, sorun saçma olduğu için sevgilin senden ayrılsın saçmalıdığın için.
Sorunun da cevabı, sorun etmene gerek yok.
seviyorum boyu önmli degl sadece biri bşy derse o üzülür o yuzden
peki sen yanında senden çok az da olsa uzun kız istermisin :)
şanslısın dostum (Y)
:)) biraz daha uzuycagını sanıyorum cunku bşraz dha kısaydı uzadıgını hissedyorum ben artk durdum uzamıyorum ama onda azda ıolsa fark göruyorum
evet en iyi cevap teşkkurleeeeer :)
2 nizde seviyosanız birbrinizi sıkıntı olmaz, ama topuklu giyme bence (:
bu arada erkek arkadaşının yaşı kaç ?
yok topuklu gitmiyorum zaten yuruyemiyorum da :)
ikimizde 18
Dün bi soru okumuştum buna benzer. yok ya dün mü bugün mü akıl kalmadı her neyse kız 1.80 erkek 1.60 bide onları düşün :D bi erkekde 1.90 kız 1.56 falan bişey olmaz 2cm den ya.
teşekkur ederm rahatlattınnız zaten pek fark edilmiyor dha 18 sayılrıız uzarmı bilmiyorum erkekler 19 una kdr felan uuyo ya ondan :)
Ohooo dert etme canım senn hiç bişey olmaz ama yanında topuklu giyme sen :) birbirinizi seviyorsanız kilo boy önemli değil. :) pınar altuğla yağmur atacan ı düşün :) Haa bak ne anlatacam :D lise 1 deydim o zamanlar oğlanın biri var şişman boyu kısa itici bişeydi çok koştu peşimden ben taviz vermedim geçen yolda gördüm :( taşş olmuş taşş boyumu geçmişş düzgün fiziği var yolda degerini bilemedim şarkısını mırıldana mırıldana gittim :(
demi bide o açıdan bakmak gerek :) çok sağol
1.80 adamda kemik erimesi başlarsa o da 1.50 olabilir yanii demem o ki bu görsellik boy moy gelip geçici şeyler , hem sen okan bayülgenle cansu dereyi unuttun galiba
tabi oda var teşekkurler :)
Cevap
7Cevap
ne embesil insanlarsınız ya:) topice bak...harbi yasık bu ülke insanına ya..
erkek kızdan uzun olmalı kız gögsüne kafasını koyabilmeli bnden kısa olunca hiç etkilenmiyorum çocuk gibi:)
cem yılmazla ahu yağtu gayet yakışıyolar anladın dimi?
2 cm den bırsey olmaz ya ama çok topuklu gıyme onun yanında :)
Öyle pek fark edilecek bir şey değil ama yanında topuklu ayakkabı giyme fazla.
hiç bi sorun olmaz,dışarıdan bakıldığında hemen hemen aynı boyda olarak görülürsünüz..
erkek kızdan uzun olmalı yoksa çok kötü görüntü bence
2 cm .(
bence önemli olan sevginiz.ötesi boş
kalpler bır olsun yeter dısarısını bosver sen
2 cm çok mu sence ? içten söyle
komik sayılmazda göze batar bence
2 cm'in lafı olmaz, farkedilmez bile zaten
sarkozy topuklu ayakkabı giysin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar