Sağlık Vucutta kızarıklık neden olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Böyle bir seyler cikti vucudumun bazi yerlerinde neden bilmiyorum sizde boyle bir seyler karsilastinizmi neden olur Vucutta kızarıklık neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
griyy Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Alerji, egzama, böcek ısırması gibi sebeplerden olabilir 0 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Sağlık konusunda 449 cevap paylaştı. Bunları kaşıyıp yara etmişsin sonra da izi kalmış 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaşımadım kardeşim kendiliginden oldu Yorumla birazkülbirazduman +1 yıl Sanki üstteki beyaz kabuk yapmış gibi. Egzama olabilir eğer dediğin gibiyse. Bu ciddi bi durum ihmal etme Yorumla
Egoist-Pati Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Sağlık konusunda 392 cevap paylaştı. Böcek ısırığı olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her yerimde var Yorumla Egoist-Pati +1 yıl O halde acile gidip bir alerji iğnesi yaptırmanın vakti gelmiş Yorumla
Suleley Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Teyzemde böyle egzama sanırım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olamaz ya stresten olur mu bu hastalik Yorumla Suleley +1 yıl Zaten stresten oluyor kardeşim ergenlik çağında sinir stresten saç diplerinde başladı. Kaşınıyorsa o kızarıklıklar ya da pullanma döküntü olursa kesin egzamadır bir doktora görün kesinlikle Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yeni mi oluştu bi ay önce bende de oldu böyle 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yeni oldu her yerime yayiliyo Yorumla merakettimmişte +1 yıl alerji olmasın Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla
sincere87 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Yedigin biseyden dolayi alerji olmus olabilitsin 0 1 Yorumla Enesprotr +1 yıl Peki nasıl geçer Yorumla
Verified Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Selam, burası kolun sanırım egzema gibi aslında. 0 0 Yorumla
Amerikadublaj Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Birisiyle cinsellik yaşadın mı 0 4 Yorumla Amerikadublaj +1 yıl Frengi hastalığı da olabilir Yorumla Soran +1 yıl Hayir cinsellik yasamadim Yorumla Amerikadublaj +1 yıl Onun belirtileri gibi duruyo öpüşmekten de geçer birleşme olması şart değil Yorumla Soran +1 yıl Opusme 2 sene once oldu😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Alerji, egzama, böcek ısırması gibi sebeplerden olabilir
Bunları kaşıyıp yara etmişsin sonra da izi kalmış
Kaşımadım kardeşim kendiliginden oldu
Sanki üstteki beyaz kabuk yapmış gibi. Egzama olabilir eğer dediğin gibiyse. Bu ciddi bi durum ihmal etme
Böcek ısırığı olabilir
Her yerimde var
O halde acile gidip bir alerji iğnesi yaptırmanın vakti gelmiş
Teyzemde böyle egzama sanırım
Olamaz ya stresten olur mu bu hastalik
Zaten stresten oluyor kardeşim ergenlik çağında sinir stresten saç diplerinde başladı. Kaşınıyorsa o kızarıklıklar ya da pullanma döküntü olursa kesin egzamadır bir doktora görün kesinlikle
yeni mi oluştu bi ay önce bende de oldu böyle
Yeni oldu her yerime yayiliyo
alerji olmasın
Bilmem
Yedigin biseyden dolayi alerji olmus olabilitsin
Peki nasıl geçer
Selam, burası kolun sanırım egzema gibi aslında.
Doktora gitmen karşim. Birçok nedeni olabilir
Birisiyle cinsellik yaşadın mı
Frengi hastalığı da olabilir
Hayir cinsellik yasamadim
Onun belirtileri gibi duruyo öpüşmekten de geçer birleşme olması şart değil
Opusme 2 sene once oldu😂
egzama gibi duruyor
Bu kol mu bacak mı
Doktora gitmen gerek
Alerji olmuşsun