Sağlık Bu çürük mü ya da diş eti boşluğu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Diş eti çekilmesi bu kısımda olur mu Güncellemeler+1 yıl ... Bu çürük mü ya da diş eti boşluğu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Bohemian-Rhapsody Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Diş eti çekilmesine bağlı olarak oluşuyor bu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sizde var mı bu durum Yorumla Bohemian-Rhapsody +1 yıl Hayır, yok Yorumla
sincere87 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Çekilme var.Çekme aliskanligin mi var dis etlerini 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani anlamadım kendim mi çekiyorum onu mu sordunuz acaba Yorumla sincere87 +1 yıl Evet bazilari ağzinj kapatarak nefesiyle dis etlerini çeker vakumlar Yorumla sincere87 +1 yıl Buda zamanla diş etlerinin çekilmesine neden olur Yorumla Soran +1 yıl Ya bide orasını birşeyle bastırınca sızlıyor normal mi dolgulu o dişim diger tarafı ama Yorumla sincere87 +1 yıl O kadarini bilemem 😀 Yorumla Soran +1 yıl Diş etinden kaynaklı sinirler açıkta kalıyormuş galiba ondandır doktorum çürük yok demişti sorduğumda Yorumla sincere87 +1 yıl Olabilir onceldigi için hassaslasabilir Yorumla Soran +1 yıl Aynen olabilir teşekkür ederim Yorumla sincere87 +1 yıl Rica ederimm Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Çürük gibi. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Diş eti boşluğu gibi görünüyor ama anlamadım Ayzıiıttt +1 yıl O boşluk çürükten oluşuyor zaten gitmen gerekiyor dişçiye. Soran +1 yıl Ben baya sert fırçalıyorum ondan çekilme oldu galiba Ayzıiıttt +1 yıl Ne inatçısın 😄 Soran +1 yıl 😬😬😂😂😂
Keziban38383 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Plak o zamanla bakmazsan çürük olur ve kırılır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Diş eti çekilmesine bağlı olarak oluşuyor bu
Sizde var mı bu durum
Hayır, yok
Çekilme var.Çekme aliskanligin mi var dis etlerini
Nasıl yani anlamadım kendim mi çekiyorum onu mu sordunuz acaba
Evet bazilari ağzinj kapatarak nefesiyle dis etlerini çeker vakumlar
Buda zamanla diş etlerinin çekilmesine neden olur
Ya bide orasını birşeyle bastırınca sızlıyor normal mi dolgulu o dişim diger tarafı ama
O kadarini bilemem 😀
Diş etinden kaynaklı sinirler açıkta kalıyormuş galiba ondandır doktorum çürük yok demişti sorduğumda
Olabilir onceldigi için hassaslasabilir
Aynen olabilir teşekkür ederim
Rica ederimm
Çürük gibi.
Diş eti boşluğu gibi görünüyor ama anlamadım
O boşluk çürükten oluşuyor zaten gitmen gerekiyor dişçiye.
Ben baya sert fırçalıyorum ondan çekilme oldu galiba
Ne inatçısın 😄
😬😬😂😂😂
Plak o zamanla bakmazsan çürük olur ve kırılır