Sağlık Hapşırık hakkında korkuyorum? pessimistep Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hapşırırken burun veya ağzın kapalı olmsı beyin kanamasına neden olduğunu biliyordum 15dk once ağzım kapalıyken sadece burnumdan hapşırdım korkuyorum Güncellemeler+1 yıl düşüncelerinizi paylaşırmısınız :( Hapşırık hakkında korkuyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Yalandır ilk defa senden duydum ve yine sert cisim darbe yersen gecirirsin durduk yere biraz zor 0 3 Yorumla pessimistep +1 yıl yok yalan değil internetten araştırmıştım bakabilirsin Yorumla pessimistep +1 yıl oluşan fazla basınçtan kaynaklanıyormuş Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Bilmiyorum ama bakacağım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tamam birdaha yapma beyin kanaması geöirsen çoktan yere yığılmıştın sorun yok 0 4 Yorumla pessimistep +1 yıl işte elimde değildiki test çözüyordum aniden geldi bende başımı sola cevirip hapsırdım ama ağzım kapalıydı burnumdan baya şiddetli hapşırdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam sorun yok oldu geçti gitti Yorumla pessimistep +1 yıl içimi rahattlattın teşekkürler :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu kadar basit değil beyin kanaması vs. Takılma. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yalandır ilk defa senden duydum ve yine sert cisim darbe yersen gecirirsin durduk yere biraz zor
yok yalan değil internetten araştırmıştım bakabilirsin
oluşan fazla basınçtan kaynaklanıyormuş
Bilmiyorum ama bakacağım
Tamam birdaha yapma beyin kanaması geöirsen çoktan yere yığılmıştın sorun yok
işte elimde değildiki test çözüyordum aniden geldi bende başımı sola cevirip hapsırdım ama ağzım kapalıydı burnumdan baya şiddetli hapşırdım
Tamam sorun yok oldu geçti gitti
içimi rahattlattın teşekkürler :)
Bu kadar basit değil beyin kanaması vs. Takılma.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!