Merhaba, yaklaşık 1 yıldır bu yara bende mevcut. Eskiden çok hafif kaşıntılarla belirti gösteriyordu fakat ciddi bir şey olmadığı için dikkate almamıştım ve kaşıdığım için basit bir tahriştir diye düşünmüştüm. Zaman ilerledikçe daha farklı bir hal almaya başladı ve covidden dolayı da hastaneye gitme şansım pek olmadı. En son bu gece bu hale geldiğini farkettim. Kolonya ile yıkadığım zaman yanıyor ve kaşıntısı geçiyor, yaranın görüntüsü de birkaç gün hafifliyor. Kolonyaya kıyasla normal duş almanın pek faydası olmuyor. Ek bilgi olarak şunu ekleyebilirim, geçen sene ev arkadaşım vücudunda değişik bir yara çıktığını söylemişti ve biz onunla birbirimizin tişörtlerini giyiyoruz bazen, muhtemelen ondan bulaştı. Yaranın üzerindeki kırmızılık haricindeki karartı bölgenin kıllı olmasından kaynaklı, kusura bakmayın doğamızda var bu aşırı bir kıllanma olmadığı için o bölgeyi temizleme ihtiyacı duymuyorum. Bu yara ne olabilir fikirlerinize açığım, doktora gideceğim tabiki ama doktordan önce sizin de fikirlerinizi almak isterim. Teşekkürler. (Yaranın konumu sternumun hemen alt kısmı)
Doktora gitmelisin. değişik bir yara siyah noktaları var seni telaşlandırmak istemem ama bu tarz deri enfeksiyonları çabuk yayılır vücudun diğer yerlerine
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
yani dediğim gibi uzun süredir var ama artık korkutucu olmaya başladı. doktora gideceğim, görüşünüz için teşekkür ederim.
evet, tişört üzerinden kaşıdım ve duş almanın iyi bir fikir olacağını düşünüp duşa girerken böyle bir görüntüyle karşılaştım. hemen fotoğrafını çekip bir sorayım dedim. fikriniz var mıdır?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Doktora gitmelisin. değişik bir yara siyah noktaları var
seni telaşlandırmak istemem ama bu tarz deri enfeksiyonları çabuk yayılır vücudun diğer yerlerine
yani dediğim gibi uzun süredir var ama artık korkutucu olmaya başladı. doktora gideceğim, görüşünüz için teşekkür ederim.
Ben bile korktum
Sedef mi oldun ki
Bu kılları al bence çok itici
kıl tabiki insan vücudunda hoş değildir fakat kışın sadece ben görüyorum ve rahatsız edici derecede değil. tavsiyeniz için teşekkür ederim :)
Tarantula ısırmadıysa kıl kökü iltihabı ya da besin alerjisi ya da başka bir şey bilemedim reis bir doktora görün
sağol dostum teşekkür ederim
Aids benzeri bir çeşit enfeksiyon virüs kızamik vsde olabilir , evde Kırkayak kene pire vs varsada olabilir belkide kansersin çok fazla senaryo var
Allah korusun ya daha çok gencim 19 yaşındayım. Hiçbir cinsel ilişkim olmadı AIDS olacağını düşünmüyorum.
Knk alerjik reaksiyon olabilir tüy dökücü krem ya da başka bir şey kullanmadın değil mi
yok hayır kullanmadım hiç o bölgeyi sadece makineyle tıraşlıyorum
Yapma knk makineyle alma hatta hiç alma
bi kaç aydır almıyorum aga da korktum ya direkt doktora gidicem
Reis acilen git şakası yok bu işlerin kalbe felan giderse Allah muhafaza ,
çok haklısın kanka sağolasın
Kaşımışsın sanki
evet, tişört üzerinden kaşıdım ve duş almanın iyi bir fikir olacağını düşünüp duşa girerken böyle bir görüntüyle karşılaştım. hemen fotoğrafını çekip bir sorayım dedim. fikriniz var mıdır?