Bağırsak Kurdu Fobim Var. Lütfen Rahatlatın Beni😐?

Arkadaşlar öncelikle ben maalesef temizlik konusunda öyle aşırı titiz biri değilim ve 1-2 haftada bir falan da etli çiğ köfte, salam tarzı şeyler yerim. Tek o da değil ki zaten. Elimi sürekli ağzıma götürürüm. Dışardan yemeyi de seviyorum çok. Yani demek istediğim, kurt çıksa çıksa bende çıkar ama hiç bir belirti yok yani karın ağrısı var da böyle herkeste olan cinsten gibi yani günde 1 defa 5 saniye hafif sızlama oluyor diyim ki bu da normal bence yani. Karnım da guruldar hareketlidir yani. Dikkat etmiyorum yani çok uzun lafın kısası. Ama aşırı derecede iğreniyorum. Yani öyle böyle değil. Fotosunu falan görünce internette aşırı iğrendim yatamadım. O gece acaba bende var mı diye uyuyamadım.

Neyse geçenlerde doktora gittim zorlayarak ailemi. Test yaptırdık. Kan tahlili, dışkı tahlili ve gece anüs çevresine bi bant falan yapıştırılıp çekilmesi gereken bi test de yaptırdım kurt için. Her türlü kurttan korkuyorum zaten. Ama hiiç bir şey çıkmadı. Her şey dört dörtlük. Ama bence bende olmalı. Yani olmak zorunda gibi. Çünkü ben elimi ağzıma koyarım ve çiğ köfte, salam falan da yerim yani. Popomu da günde 3-5 defa kaşırım yani. Anüsümde kaşıntı yok yani. Sadece arada bir kaşınır, kaşırım geçer yani. Ama arada bir yatarken salyam akar. O da çok değil yani herkeste olduğu kadardır diye tahmin ediyorum. Karın ağrım da yok. Hiç kurt murt görmedim de dışkımda. Hiç bir belirti yok yani. Ama kurt için yapılan testler de kesin sonuç vermiyormuş. Ama ben korkuyorum işte. Acaba bende var mı diye. Olma ihtimali bile aşırı ürkütücü. Herhalde lavabomu yaparken görsem kurdu, korkumdan ölürüm. Yani böcek fobim de var zaten. Bazı insanlarda çok temiz olmasına rağmen kurt çıkıyor ama bende ise hiç bir belirti yok.

Sizce bende kurt var mıdır, yoksa neden yok? Acaba benim midemle mi alakalı? Bende olup olmadığını kesin bilemeyeceğime göre kurt olma ihitimaline karşı düzenli ilaç kullanayım mı? He bir de benim karnım şişiktir genelde. Acaba kurtlar bağırsağımda mı birikmiştir?
Bağırsak Kurdu Fobim Var. Lütfen Rahatlatın Beni😐?