Güncellemeler
+1 yıl
https://www.google.com/search?q=sol ic yanak&client=ms-android-samsung-gn-rev1&prmd=isnv&sxsrf=ALeKk02eGy-XiXWGbMSFpHt00n-nrMTgIw:1610814777172&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi7gN7U8KDuAhWMyYUKHdOpCkEQ_AUoAXoECAQQAQ&biw=412&bih=778&dpr=2.63#imgrc=B3HqME-p65dIfM&imgdii=4bZyDp3rR4pI2M buna benziyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yok be.. kanserlerin goruntusunu gormek istemezsin agiz icindeki o yaralara aft diyoruz genel olarak ama dis etinde enfeksiyon tarzi bi sey olabilir ya da bagisikligin dusmustur belki de.. dis etinde buyume var mi yani bildigin cikinti olmali ama varsa dis hekimine git yaksinlar ama bence korkma dis eti enfeksiyonudur tuzlu suyla ya da gargarayla agiz hijyenini artirdiginda iyilesir diye dusunuyorum baska ni nedeni yoksa
O agiz kanseri dediklerin siyahlasmis ya da hizla buyuyen tarzda olabiliyor genelde.. yani kucuk de olabilir ama dusuk ihtjmal.. Bu arada bende de oluyor arada belki disinle isiriyorsundur😂
Tesekkur edrtim 😊
☺️♥️
Bu arada dis ipi kullanmani da tavsiye ederim dis aralarinda tas olusmamasi ve yine agiz hijyeni icin elden geldigince bu dislerin omrunu uzatmak lazim☺️
Bak internette araştırdığında ufak bir baş ağrısı dahi kansere götürür o yüzden orda yazılanlara aldırma bana güven ve p. tesi geçmezse bir doktora görün maksat için rahatlasın.
Geçmiş olsun, kanser değldr çok telaş yapma sadece geçene kadar biraz acı çekeceksin
Noldu ki
Bilmiyorum
Gargarayı dene
Tuz ve limon
Bendede var gittinmi doktora
Kesin intihap almş