Bende diyete yeni başladım spor fitness yapıyorum zor ama olacak ben bozacağım zaman neden başladığımı aklıma getiriyorum bir süre canımın istediğini yiyemeyecem ama yağ tulumu olmaktan iyidir 😂😂
Soran
1 ay
Spor yapınca daha az acıkıyorum aslında ama vakit bulamıyorum yapmaya
Eğer kolay olsaydı herkes güzel vücutlu olurdu bu da sporculara haksızlık olurdu spor emek ve sabır işidir sadece hak eden güzel bir vücuda sahip olmalı
bol bol su tüket ve egzersiz uygulamaları var onu indir günde 5 dakikanı ona ver fazla yediğimiz için zaten kilo alıyoruz aşırıya kaçmadığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum
Ben sevdigim icin şoyle oneri verym sana... sanal in nimetlerinden faydalan.. bol bol sohbet et acikinca ya da aklina yemek gelince o kisiye sar kimse kim denk gelirse.. hem vakit gecer hem bisilerden uzak durman icin eylem olurm film tv pc yaninda guzel atistirmaliklar ister ama iki elin mesaj yazarken bir de nuhabet sararsa ac bile kalabilirsin
Soran
1 ay
Yağsız patlamış mısır yapayım dedim. Kalorisi düşük diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
43Süreç çok uzun olduğu için bi gün kayıptan nolucak gibi geliyo ama o bir gün hiç bitmiyo
Zaten hep bu bir günlerle almıyor muyuz kiloyu
Bugün son diye diye her akşam incirli muhallebi yapıp yedim. Alışkanlık oldu yine canım istiyo. Yağsız mısır patlatcam
Bende diyete yeni başladım spor fitness yapıyorum zor ama olacak ben bozacağım zaman neden başladığımı aklıma getiriyorum bir süre canımın istediğini yiyemeyecem ama yağ tulumu olmaktan iyidir 😂😂
Spor yapınca daha az acıkıyorum aslında ama vakit bulamıyorum yapmaya
Ben işten çıkıp gidiyorum salona sana özel demiyorum yanlış anlama ama bahane gibi geliyor bana
Gün içinde spor yapabileceğim ancak öldürdüğüm vakit var doğru
Eğer kolay olsaydı herkes güzel vücutlu olurdu bu da sporculara haksızlık olurdu spor emek ve sabır işidir sadece hak eden güzel bir vücuda sahip olmalı
Çok kısmazsam kilo veremiyorum. 1500 kalorilerle tartı oynamıyo
bol bol su tüket ve egzersiz uygulamaları var onu indir günde 5 dakikanı ona ver fazla yediğimiz için zaten kilo alıyoruz aşırıya kaçmadığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum
Evdeyim. Sürekli ağzıma bişey atasım geliyo, incirli muhallebiyi de yapması çok kolay
Sigara?
Bıraktım ama içiyo olsam iyi tavsiyeydi
Ben sevdigim icin şoyle oneri verym sana... sanal in nimetlerinden faydalan.. bol bol sohbet et acikinca ya da aklina yemek gelince o kisiye sar kimse kim denk gelirse.. hem vakit gecer hem bisilerden uzak durman icin eylem olurm film tv pc yaninda guzel atistirmaliklar ister ama iki elin mesaj yazarken bir de nuhabet sararsa ac bile kalabilirsin
Yağsız patlamış mısır yapayım dedim. Kalorisi düşük diye
Ille o el agza gidicek yani ha
Valla öyle oldu tutamadım
Ne diim canm kafaa gore sohbet istersn yaz burdayiz
Pilav yedim aslında😞
Karbonhidrat degil medrla yumurta yi kaynat ye yulaf ye protein bar lar var tok tutyo onlardan ye
Yulafın kalorisi çok. Sadece balla tatlandırılmış 45 gr yulaf lapası 400 kalori
Kardesim kilo yapmaz yulaf kas yapar miden i degil adalelerini besliyo o kalori senin
Mideme kelepçe taktırcam
Taktirda gor ebenin orekesini midesine islem yaptiranlarin hepsi geberyo
Tenya yumurtası yutayım
Kardesim az ye bide seni tok tutacak seyler ye spor yap bide bisey yutup ameliyat olma
Pamuk yutup ameliyat olanı duydum. Yulafa döneyim yine madem
Mal onlar sen onlara bakma bide bol bol spor yap
Neye inanıyosun? Şişko mu kalayım?
Saçmalık inanmaman
diyete inanmam diyet yalan yapacak bişey yok knk kader
Hayatında hiç kilo vermedin mi? Sadece aldın mı?
nerden bildin
Diyete inan o zaman
inanmıyorum bela mısın knk