Şaşırdığınızı duyar gibiyim, kesinlikle öyle arkadaşlar beni doğru anladınız. beynimiz öyle bir sistemdir ki nasıl ki kötü düşünürsek hasta olabiliyoruz, tam tersine iyileşmek te mümkün arkadaşlar.. duymuşsunuzdur gülerek kanseri yendi diye bir çok kez tv de haberlere konu olmuştur.
Nasıl yapacağız soruna gelince o güç sizin elinizde düşünmesini öğrenmelisiniz..
Nasıl yapacağız soruna gelince o güç sizin elinizde düşünmesini öğrenmelisiniz..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Eczacı birine yakıştıramadım, insan kendi bindiği dalı keser mi?
Hayır öyle değil ama işte
Moral önemli o konuda ama tek kurtuluş yolunun bu olduğunu sanmıyorum, bu tüm tıp bilimiyle dalga geçmek demek.
Ben tıpı inkar etmiyorum zaten neyse farklı şeylerden bahsediyoruz biz ya anladım ben seni sen bahsettiğinde haklısın ama ben onu demek istemiyorum
Moral önemli tabi, her şeyin başı stres.
Yani stres hasta ediyorsa güzel düşüncede tedavi eder hayata bağlar moral verir canlılık katar iştahın artar keyif alırsın sevgi dolu olursun daha saymama gerek var mı acaba
Yani eczacı olupta bilime değilde böyle bişeye inanmak ilginç, o zaman niye çocuklar kanser oluyor? O yaşta kötü düşünüp, ölmek mi istiyorlar?
Farklı şeylerden bahsediyoruz
Ben bunu yapabiliyorum zaten hayatın şifresini çözdüm ben güzel paylaşım tebrikler
Nasıl bir yöntem izliyorsun
Daha çok enerji gücünü kullanıyorum hastalığı kafaya takmıyorum kabulleniyorum ve onunla yaşamaya alışıyorum sonra onu istemediğimi artık onunla devam etmeyeceğimi belirtiyorum hepsi bu ama bunlar hoşgeldin güle güle tarzında değil zaman alan şeyler
Gerçekten inanılmazsın
Biliyorum
Stresin insanı kötüleştirdiği gibi güzel düşünmeninde iyi yapacağı kanaatindeyim...
Evet bende bunu yabancı bir yazarın kitabında okumuştum beynin iyileştirici gücü var olduğunu yazıp bu teoriyi açıklamıştı çok şaşırmıştım
Saçmalık olduğunu biliyorum
yıllar önce kitabını okudum
Gülerek zayıflamak istiyorum
Biliyordum
Haklısın çok hem de
Denedim oldu
Çok zor