Bizi zorlayabilirler mi yakında?
Aşı olan insanlar nasıl korkmuyorlar, felç olmayacağını nasıl biliyorlar?
Aşı olan insanlar nasıl korkmuyorlar, felç olmayacağını nasıl biliyorlar?
Açıkçası olmak istemiyorum çünkü şu an için etkili gibi görünse de yıllar içinde etkisinin ne tür gelişeceği belli olmaz. Bir felaket sonucu, felaketin üzerinden zaman geçmesine rağmen o neslin çocuklarında fiziksel olarak eksiklikler ve anormallikler meydana geldiğiyle ilgili bir yazı okumuştum. Yani aşı şimdi için gerçekten etkili fakat gelecekte sorunlar yaşanır mi bilmiyorum. Yine de zorunluluktan yaptıracağım gibi gözüküyor. Zorunlu olmadığını söyleseler de getirilecek kısıtlamalarla açıkça zorluyorlar.
Maalesef zorlayacaklar😤😭
Cevap
10Cevap
Çin aşınıda öyle bir durum yok. O yeni geliştilen biontech aşında oldu, oda 10 dakika sürmüş. Gerçi domuz gribi zamanında bir kişi komple felç olmuştu
Korkunç dimi?😢
Ben sağlık bireyim olmayacağimy aşılara da güvenmiyorum
Sağlıkçysan nasıl karşı geleceksin peki?
Sağlıklı bireyim*
Pardon
Sonuç ne oldu gizli üye? :)
Aşı oldun mu?
Cahil insan olmayın benim ailemde diyor zatürre aşırı başta kac yüzde olarak uygulanıp kullanıldı azıcık araştırın
Sen görmedysen felç olanları, o da senin cahilliğin
😀😀
😃😃ama olmuşlar😭😭
Tüh tüh 😀
Ben de güvenmiyorum hiç
Zorlayabilicekleri kadar asiyi almayi basarabilirler mi bilmiyorum. Covid asisi yaptik diye vitamin asisi yaparlar ancak. Bi de daha kotu olucak zaten millet laftan anlamiyo bi de asi olduk diye maskeleri aticaklar hepten olan gene bize olucak evde kaldik cahiller yuzunden
O bşka bi boyutu da tatlım gülme bak gerçktrb büyük amaç şu:bizi robot benzeri canlılar yapmak, uzun vadede tabi ki bu
Dil yanlış olmuş of🙈
O kadarini bilmiyorum da amacli oldugu ve iyi niyetli olmadigi kesin bence 😅
Var ve zorlayamazlar dayatiyorlar, bas egmicez..!
Eğmeyelm evet!
Harıkasn, keşke herkes senin gibi olsa
Neyi kastettiğini biliyorum, yani o kitapta neler olduğunu tahmin ediyorum, seneler önce bu bilgileri bilen bi arkadşm vardı, büyük bi hastalık cıkcak sonra aşı cıkcak, hep kötü şeyler olcak, amaç insan azalması ve illüminatınin uzun vadeli planları falan😤😢umarım dayanabilirz
İnanmıyoduk , delirme abartma dıyodk cocuğa hayranım şu an
Ya korktma dostum😭bu black mirror dski senaryoların gerçek olacağını düşünmuodm gecen sene izlerken😭😤😤
Evet işte , özel arı üretip istediği kişiyi öldrme vs o diziyi izledn mi, hani o aklıma geldi, lanet olsun ya keşke şu an 80yasnda olsaydık bari, şansszz!
Peki napabilrz ki bu büyük oyuna, şeytanın oyununu bozmak neyle mümkün?
Seytanin oyunu dogru ayin yapiyorlar mesaj da ondan geliyor zaten. Robot arilardan bahsediyorsun, biliyorum. Birlik olmasi gerek dunya milletlerinin, yoksa nufusu 500 milyona indirmek icin herseyi deneyeceklee. Suleyman tapinaginin, altini bile kazdilar sirf bu yuzden. Eski ahiti bulmak icin..!
Ciddi mi? Eklym mi? sonra konuşrx senden öprenym biraz daha ve soracaklarım var yani geç oldu da başka zaman sorarm?
Ekledm, iyi geceler görüşürüz
Bende biraz tereddüt ediyorum ama olucaz mecbur
İnşallah mecbur bırakmazlar
İnşallah ama mecbur bırakacaklarını düşünüyorum
Hayata olmam
İnşallah zorlamaz devlet😭
Bulgaristanda henüz zorlama olacak diye briwşy demediler ama bakalım,
Ha sen ordasn, orası daha güvenlidr belki
Orası nasıl
Yani insan haklarına saygı yok😢
Kötüymüş
Ben de düşünmüyorum olmaya dayatmazlar umarim